Raluca Ada Popa este considerată la ora actuală ca fiind una din cele mai eminente minți și mai de succes femei din lume. La doar 28 de ani tânăra din Sibiu are un doctorat la Massachusetts Institute of Technology (MIT) și a făcut softuri pentru companii IT de renume mondial.

La prima vedere, Raluca Ada Popa pare o tanara normală. Are 28 de ani, este frumoasa de pica si are pasiuni specific varstei: calatoriile si filmele. Daca in Romania numele ei nu inseamna mare lucru, In Europa si America, ea este vazuta ca un adevarat geniu.
Desi fetele de varsta ei isi petrec timpul liber distrandu-se prin cluburi, Raluca proiecteaza sisteme informatice nedescifrate pana acum de nimeni. Considerata un geniu al informatii, Raluca este la numai 28 de ani doctor in informatica si preda la Swiss Federal Institute of Technology inZurich (ETHZ), unde s-a mutat după ce a terminat anul trecut doctoratul din Statele Unite.

Vine acasă la Sibiu, de sărbători
Intr-o lume a barbatilor, sibianca Raluca Ada Popa a reusit sa se faca remarcata si sa impuna respect, aducand securitatii o noua fata. Mai exact, tanara a creat softuri de criptare a securitatii, folosite de companii precum Google, Microsoft, SAP si Lincoln Laps, conform oradesibiu.ro.

Abonare
Distribuie:0020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here