Decorul din casele noastre este intotdeauna o chestiune foarte privata, dar trebuie sa stiti ca asa cum unele obiecte aduc energie pozitiva, unele aduce ghinion. Va vom dezvalui in continuare care sunt aceste obiecte:

In ziua de astazi tot mai multi oameni au, ca parte din decorul casei, o serie de animale impaiate, care sunt considerate fascinante. Cu toate acestea ele transporta o sarcina negativa puternica, care poate fi transmisa tuturor locuitorilor din casa.

Este posibil ca la un moment dat in viata, un membru al familiei sau un prieten v-a oferit un cadou care nu v-a placut, dar a trebuit sa-l acceptati. Cand aveti acest tip de cadouri, tot ce puteti face este sa le dati departe de casa, pentru ca energiile negative sa fie complet eliminate. In cele din urma, daca diverse obiecte decorative s-au rupt sau sunt fisurate, si inca le mai pastrati, deoarece v-ati atasat de ele, este mai bines a renuntati la ele. Multi nu stiu ca acest tip de elemente si-au pierdut puterea, de aceea este recomandat sa nu le pastrati in casa, si mai ales sa nu le utilizati.

In cazul in care, din intamplare, spargeti o oglinda trebuie neaparat sa o aruncati intr-un sac negru de gunoi si sa scoateti sacul in afara casei dvs. Este necesar sa luati aceasta decizie, pentru ca cioburile prevestec ghinion.

Desi melcii si scoicile sunt elemente foarte dragute, care servesc ca decor pentru casa noastra, multi dintre noi nu stiu ca acestea ofera o energie negativa, ele fiind schelete de animale care au murit.

Probabil veti dori sa aveti flori care decoreaza casa dvs, dar atunci cand acestea sunt uscate trebuie sa le schimbati. Motivul pentru ca aceasta schimbare sa fie constanta, este ca florile proaspete mentin o energie pozitiva, iar cele care sunt ofilite transmit vibratii negative.

Abonare
Distribuie:282000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here