Deşi Dinamo a avut un sezon bun faţă de ce se preconiza la începutul campionatului, foarte mulţi jucători îşi doresc să plece. După Dragoş Grigore, Cosmin Matei, Bălgrădean sau Ţucudean şi un alt fotbalist a avut o discuţie lămuritoare cu şefii din care a rezultat că va pleca la sfârşitul acestui sezon de Liga 1.

Lui Kristijan Naumovski, portarul macedonean adus de Dinamo în 2010 îi expiră contractul în această vară şi se pare că acesta nu va mai fi prelungit. În cursul săptămânii trecute, Naumowski a avut o discuţie cu Anghelache şi Negoiţă, aceştia oferindu-i un nou angajament, însă portarul a răbufnit la adresa celor doi conducători.

“Nici măcar nu realizați că sunt nemulțumit? Am vrut să plec și în vara trecută, dar mi-ați promis că voi fi folosit, că se va face o rotație, însă indiferent de impedimente, Bălgrădean e cel folosit! Sunt om serios, nu am ieșit în public să provoc un scandal care ar dăuna clubului, dar nici nu mai pot să stau”, a “tunat” macedoneanul.

Răbufnirea portarului nu i-a impresionat pe cei doi șefi, care au încercat să-i stimuleze dorința de a rămâne în “haită” cu o mărire de salariu. “Vrem să te avem și din vară în lot. Lui Bălgrădean i se va găsi un contract afară, tu vei fi portarul numărul unu. Îți oferim alt contract, îți mai dăm 500 de euro în plus față de cel actual”, a fost propunerea pentru Naumovski la care acesta a replicat scurt. “Nu, mulțumesc! Ș-așa am pierdut naționala din cauza faptului că am fost ținut pe bară. Nu mai vreau să întâmpin asemenea probleme. Am 25 de ani și am nevoie să joc constant”.

O concluzie a acestor discuţii este că şi Naumovski va pleca de la echipă şi este posibil ca Dinamo să rămână făra portari.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here