Când vine vorba de potrivirea sexuală este inevitabil să nu ne gândim şi la compatibilităţile fizice şi mentale dintre zodii. Astfel, auzim fecvent replicii de genul “Peştii se potrivesc la pat cu Racii” sau “Leilor trebuie să le asiguri supremaţia chiar şi în timpul actului sexual”.

De fapt, fiecare zodie are o personalitate sexuală bine conturată care se potriveşte sau nu cu alte tipuri de amanţi. Cel mai bun mod şi totodată cea mai amuzantă cale de a sintetiza caracterul unei persoane, implicit al unui semn zodiacal este redată de porecle. Oamenii şi-au dat dintotdeauna supranume care să diferenţieze o anumită trăsătură psihică, fizică, un anumit obicei etc.

Berbec – “Omul minutului”

Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia îi place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimenta. Nu se va simţi niciodată vinovat să îşi împartă fanteziile nebuneşti şi merge pe principiul “punct ochit, punct lovit”, cât se poate de „în grabă”. Ceea ce nu înseamnă că nu oferă plăceri nebănuite, dar sunt mai mult de natură exclusiv fiziologică.

Taurul – “Romanticul”

Contrar Berbecului care este prin definiţie un impulsiv robust, Taurul are nevoie de timp pentru o partidă de sex – timp de calitate pentru ambii parteneri.

O partidă de sex pentru un Taur înseamnă cina de dinainte, lumânărele de lângă cadă şamd. Când nativul din Taur ştie că tu eşti alesul, pregăteşte-te pentru un preludiu lung şi pasional – ideea e să fii şi tu pe aceeaşi lungime de undă.

Gemenii – Vorbăreţii

În mijlocul unei partide de sex, Gemenii îşi consumă tot intelectul lor – de la dialoguri incitante la monologuri seducătoare, nativul din Gemeni insistă să nu rămână silenţios.

De aceea, de cele mai multe ori iubeşte sexul la telefon, îl excită vorbele murdare şi stimularea mentală.

Racul – Făcătorul de dragoste

Nativul din Rac nu face, nu ştie să facă sex – bagajul lui emoţional cu care se naşte nu îi permite. Racul iubeşte, trăieşte cu pasiune fiecare respiraţie, sexul fiind pentru el mai degrabă un act poetic de frumuseţe şi iubire şi nu un angajament fizic.

Se spune: “dacă în timpul actului sexual, un Rac începe să plângă nu te panica, e ceva normal.”

Leul – Narcisistul

Aşa cum probabil vă aşteptaţi, porecla nativului din Leu este “Naricisistul” şi pe drept vorbind, natura aventuroasă şi pasională a Leului nu prea poate fi egalată. Nu există limite, nu există un capăt al imaginaţiei sale atunci când îşi doreşte plăcere (pentru el sau pentru partener).

Deşi nu vei uita niciodată o partidă de sex cu un Leu, trebuie să îţi asumi că satisfacerea ta este o chestiune secundară, el fiind centrul universului chiar şi în pat.

Fecioară – Zeiţa introvertită

S-ar putea să fi surprins cum timida Fecioară îţi va zgudui lumea când ţi se va dărui fizic. Dintr-o dată se poate transforma într-o zeiţă a pasiunii care iubeşte micile extravaganţe sexuale.

Atitudinea lor rezervată din viaţa de zi cu zi nu este şi o aluzie corectă la robusteţea lor interioară. După ce dobândeşte încredere în tine, Fecioara nu-ţi va mai da linişte.

Balanţa – “Le connoisseur

Se ştie de mult, Balanţa este un artist în raporturile lui sexuale. În căutarea armoniei perfecte cu partenerul, nativul din Balanţă mizează pe fiecare detaliu şi pe o acurateţe romantică. Nu îi lipseşte muzica, vinul, lenjeria sexy, uleiul de masaj.

Scorpion – “Vinovatul fără vină“

Scorpionul este câinele înfierbântat al zodiacului, priceperea lui sexuală şi magnetismul debordant nu pot fi trecute cu vederea.

Adoră perversiunile, dar a ajunge în patul lui înseamnă şi un risc asumat de la început, ce constă în instabilitatea lui. În timp ce tu poţi crede că trăieşti momentul vieţii tale, Scorpionul poate deveni rece şi gata de plecare pentru că, una peste alta, este foarte greu de mulţumit sexual.

Săgetător – Don Juan sau (Juanita)

Un maestru în arta seducţiei, nativul din Săgetător pune mai mult accent pe vânătoare decât pe actul sexual în sine. Îşi perfecţionează constant competenţele de seducţie pentru că până nu obţine ceea ce vrea, simte că duce un război deschis cu cineva.

Îndemânarea sexuală nu lasă nici ea de dorit, dar nu mai are acelaşi farmec ca vânătoarea.

Capricorn – “Barca lentă“

Capricornul poate fi perceput de mulţi parteneri ca un amant greu de tolerat. Face greu prima mişcare, iar când ajunge în pat cu cineva tinde să fie la fel de lent.

Aşadar, nativii acestei zodii nu te surprind cu energia lor, dar în mod constant te vor hrăni cu iubirea lor. Fii răbdător cu un Capricorn şi te va răsplăti pe măsură!

Vărsător – Coleţionarul de jucării sexuale

Dacă faci sex cu o persoană care, din senin, te suprinde cu tot felul de jucării sexuale scoase de sub pat, atunci să nu ai niciun dubiu – eşti în pat cu un Vărsător.

Mereu gata sa experimenteze, prin tot felul de metode şi căi întortocheate, Vărsătorul va aduce în dormitor mai mult decât multe dintre semnele zodicale nu pot duce.

Peşti – Pe stil vechi

La fel ca şi Racii, nativii din zodia Peşti apreciază conectivitatea emoţională a sexului, mai presus de contactul strict fizic.

Pasiune, dragoste, atenţie, răbdare – acestea vor creiona jocul sexual al Peştilor, dar cel mai probabil celălalt trebuie să facă cea mai mare parte din treabă.

Este o notorietate că Peştii sunt leneşi din fire (dau înapoi cu la fel de mare uşurinţă cu care o poate face un Rac), chiar şi în relaţiile sexuale unde se dăruiesc aşteptându-l pe celălalt să acţioneze.

Sursa: One.ro

Distribuie:39010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here