Poți accesa de câte ori vrei profilul cuiva de Facebook, el nu va afla niciodată de câte ori i-ai văzut fotografiile. Acest lucru se întâmplă și în sens invers, nici tu nu ştii niciodată cine îţi vizualizează pagina de pe populara reţea de socializare, explică  Anjali Mullany, editor în domeniul social media al revistei Fast Company.

Acesta mai spune că aplicaţiile Facebook ce susţin că îţi arată cine îţi vizualizează profilul sunt nişte păcăleli. Citând experţi din cadrul companiei, editorul asigură că utilizatorii nu pot afla, pur şi simplu, astfel de informaţii.

Răspunzând unei întrebări separate, dar pe aceeaşi temă, un programator Facebook confirmă ceea ce spune Mullany. Keith Adams, care lucrează în cadrul companiei, spune că prietenii care apar pe pagina ta de profil nu sunt listaţi acolo pe baza frecvenţei cu care îţi vizualizează profilul.

Facebook ţi-i indică, ce-i drept, în bara de căutare, pe prietenii cu care interacţionezi cel mai des. Dar pentru ca cineva să afle acest lucru ar trebui să aibă acces la contul tău de Facebook.

AbonareDistribuie:13010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here