Pentru că se apropie sezonul îngheţatei, azi ne-am gândit să venim în ajutorul siluetei tale cu un desert simplu, sănătos, gustos şi foarte rapid – îngheţata dintr-un singur ingredient!

Probabil că deja te-am făcut curioasă cu acest ingredient-minune, aşa că îţi vom spune direct despre ce e vorba – îngheţata despre care vrem să-ţi vorbim azi e obţinută din banane!

Doar din banane! Şi este atât de uşor de preparat încât chiar şi un copil ar putea-o încerca. De fapt, pregătirea durează ceva mai mult, pentru că prepararea propriu-zisă îţi va lua maxim 2 minute…

Iată cum se face această îngheţată naturală şi sănătoasă

În funcţie de câte porţii vrei să prepari, ai nevoie de mai multe banane. Poţi calcula simplu – 1 banană/porţie. Taie bananele în felii de grosime medie şi bagă-le la congelator pentru 2-3 ore. Când au îngheţat, pune feliile de banane în blender sau în robotul de bucătărie şi mixează-le un minut. Apoi amestecă bine pasta rezultată, preferabil cu o lingură de lemn, scrie unica.ro.

Mai las-o un minut la temperatura camerei şi bucură-te apoi de cea mai cremoasă şi sănătoasă îngheţată pe care ai gustat-o vreodată!

Abonare
Related Tags:Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here