Președintele ales Klaus Iohannis pleacă împreună cu soţia în Statele Unite, în concediu, potrivit România TV. Înainte de plecarea în SUA, Iohannis are programată vineri o vizită la Chişinău, unde se va întâlni cu preşedintele acestei ţări, Nicolae Timofti, şi cu preşedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, Vlad Filat.

Presedintele ales Klaus Iohannis ar urma să se deplaseze în SUA într-o vizită neoficială, înainte de depunerea jurământului din Parlament în calitate de preşedinte, pe 22 decembrie.

Potrivit unor informaţii vehiculate în presă, Iohannis ar urma să se întâlnească cu preşedintele Barack Obama, însă nu există o confirmare oficială în acest sens.

Klaus Iohannis va demisiona din funcţia de primar al municipiului Sibiu marţi, 2 decembrie, potrivit unei informări a Primăriei. Acesta este primar al municipiului Sibiu din anul 2000.

Atribuţiile primarului au fost preluate de viceprimarul Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Astrid Fodor, care este, totodată, considerată unul dintre favoriţi în viitoarele alegeri pentru funcţia de edil al Sibiului.

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here