Prima impresie contează. NU o RATA!

Home > Prima impresie contează. NU o RATA!

Ştim că prima impresie contează dar niciodată nu îi acordăm importanţa cuvenită. Pentru că va fi extrem de dificil să schimbi o părere deja formată, încearcă să faci din prima impresie o experienţă pozitivă întotdeauna!

1. Stabileşte ce mesaj vrei să transmiţi atunci când cunoşti pe cineva.

La job vrei să pari ”profi”, într-o gaşcă nouă vrei să pari amuzantă, în relaţia cu familia vrei să pari săritoare, etc. Comportă-te în concordanţă cu imaginea pe care vrei să o formezi despre tine celor din jur iar atunci când ştii că nu poţi fi aşa cum au nevoie de tine cei din jur încearcă să nu le creezi aşteptări false.

2. Impresia pe care o laşi trebuie să fie în conformitate cu realitatea.

Nimeni nu iubeşte impostorii! Când îţi asumi o sarcină sau un rol într-un grup nu încerca să pari ceea ce nu eşti pentru că îţi va fi aproape imposibil să susţii această imagine şi ”cu fapta”.

3. Zâmbetul, armă letală.

Chiar dacă tu te-ai trezit indispusă şi nu te gândeşti decât la momentul în care vei ajunge seara acasă în pat, asta nu trebuie să se vadă şi în exterior. Tratează pe oricine, în orice situaţie, cu un zâmbet larg şi ai şansa să faci ziua cuiva mai bună. Şi invers.

Citeşte aici mai multe.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here