Prietena Invizibilă: aplicaţia pentru smartphone care te scapă de rudele indiscrete

Home > Prietena Invizibilă: aplicaţia pentru smartphone care te scapă de rudele indiscrete

Invisible Girlfriend îi ajută pe bărbaţii singuri să-şi găsească o prietenă virtuală, care să-i sune sau să le trimită mesaje şi cadouri. Cei care vor să-şi păcălească familia vor avea, de acum înainte, alternativa unui suflet pereche la distanţă cu care „să încingă“ liniile telefonice. Cu alte cuvinte, pentru zece dolari pe lună, norocosul primeşte cadouri simbolice, apeluri telefonice generate automat şi SMS-uri şablon, relatează „Daily Mail“.

Pentru cei care-şi doresc mai multă atenţie din partea jumătăţii lor virtuale, taxele se triplează. Astfel, contra unui cost de 30 de dolari, aşa-zisa iubită îi bombardează cu mesaje şi postări pe Facebook. Cei care se îndură să scoată 50 de dolari din buzunar pe lună au parte de şi mai multe avantaje, autorii aplicaţiei obligându-se chiar să creeze o poveste impresionantă prin care bărbatul să-şi convingă rudele că are noroc în dragoste.

Întrucât aplicaţia este încă în faza de testare, fondatorul ei, Matt Homann, se gândeşte dacă să angajeze actriţe sau să folosească voci generate de calculator. „Noi nu încercăm să construim o iubită în care bărbaţii să creadă, ci doar o poveste mai bună pentru rude, chiar dacă nu este adevărată“, a explicat Homann.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here