Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. La două luni de la accident, a apărut prima fotografie cu cântărețul.

De două luni de zile, Gabriel Cotabiță se află pe un pat de spital. Cântărețul care a stat peste 40 de zile în comă și a păcălit moartea, a reușit să-și revină, deși puțini mai credeau. Un site a publicat prima fotografie cu artistul.

În imagine se poate vedea cum Gabriel Cotabiță este lângă o femeie într-un halat albastru care stă alături de el în pat și-l îmbrățișează.

Femeia care pare să fie angajată a spitalului, stă lungită, cu un picior peste piciorul cântărețului și cu o mână peste pieptul lui gol. Aceasta pare să-și fi făcut un fel de selfie, o amintire cu Gabriel Cotabiță din spital.

Decizia de a o publica această fotografie a fost una extrem de complicată. Până la urmă am hotărât să o arătăm opiniei publice, cenzurând anumite părți ale imaginii care ar putea aduce atingeri onoarei și demnității artistului sau leza familia acestuia. Ceea ce se vede în fotografia originală este revoltător și nu vrem ca această imagine să rămână întipărită în mintea celor care-l iubesc pe artist, de aceea nici măcar nu vom descrie poza. Cu atât mai mult cu cat Gabriel Cotabiță a fost și va rămâne colegul nostru, el fiind membru în juriul emisiunii „KidSing” de la Kanal D, scriu jurnalistii de la wowbizz.

Cântărețul pare slăbit și nu mai are culoarea de odinioară în obraji. Cotabiță este îmbrăcat într-o pijama și pare că a fost de acord să apară în fotografie.

loading…

Abonare
Distribuie:0010

2 COMMENTS

  1. Pai hotarati-va, isi batea joc de el sau pare sa fie de acord si Cotabita cu poza ? Jurnalism de 2 bani, disperati dupa atentie Voteaza acest comentariu: 1  1

  2. SE GASES DESTULE CRETINE CARORA LE PLACE SA-SI FACA POZE CU BOLNAVII GRAVI SI CHIAR CU MORTII CRED CA SI ASTA-I UNA DINTRE ACELEA MAI BINE NU O PUBLICA-TI CA-I STRICATI IMAGINEA LA COTABITA Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here