Dinamo a făcut un sezon foarte bun și poate evolua în sezonul viitor în Europa League, însă de câteva zile situația la club este foarte agitată după ce Ionuț Negoiță a cerut începerea procesului de insolvență. Actualii jucători ai lui Dinamo nu sunt siguri de viitorul lor și vor să plece însă și cei care trebuiau să vină nu vor mai veni fiind speriați că situația de la clubul roș-alb va deveni ca cea de la Rapid.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, “câinii” se înțeleseseră cu atacantul celor de la Concordia Chiajna, Wellington da Silva dar și cu primarul din Chiajna pentru un transfer, însă în această săptămână a picat totul.

“Până în momentul insolvenţei, era o chestiune de timp ca Wellington să ajungă la Dinamo. Singura problemă era modalitatea de plată pentru transferul său. Se ajunsese chiar la o înţelegere verbală cu primarul Minea. Totul a luat o întorsătură negativă după anunţul făcut de Negoiţă, iar brazilianul i-a anunţat că nu mai are de gând să semneze cu ei. Nu îşi doreşte să facă paşi greşiţi, are o familie de întreţinut, iar situaţia la Dinamo clar nu o să fie liniştită”, au dezvăluit apropiaţi ai jucătorului.

Fotbalistul a confirmat și el că nu va mai merge în “Ștefan cel Mare”.

“Mă simt bine la Chiajna, este un club care îmi oferă liniştea dorită! Pe primul loc pentru mine este familia, am un copil de întreţinut şi nu vreau să fac paşi greşiţi în cariera mea. Tot ce contează este că mă simt bine la Chiajna şi iau banii la timp”, a declarat Wellington.

700.000 de euro este suma la care l-a cotat transfermarkt pe brazilianul de 26 de ani

9 goluri a marcat Wellington în acest sezon pentru Concordia Chiajna

 

Distribuie:17000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here