Foarte multe schimbări au loc în ultimul timp în ceea ce privește postul de televiziune Pro TV. O parte dintre români deja nu mai văd Pro TV, după ieșirea postului din must carry, în vara anului trecut.

sursa foto: forbes.ro

Unii distribuitori de cablu nu au acceptat condițiile de plată impuse de companie. Astfel că, de-atunci, 30 de rețele mici de cablu au scos posturile grupului Pro din grila de programe, potrivit informațiilor obținute de paginademedia.ro de la Consiliul Național al Audiovizualului.

Pe lângă acestea, alte 16 rețele au depus la CNA documentele pentru înștiințarea Consiliului cu privire la scoaterea posturilor din grilă. Pro TV a înștiințat CNA că iese din grila must-carry, începând cu data de 23 iulie. Cu alte cuvinte, începând de la această dată, societățile de cablu trebuie să ceară acordul Pro TV pentru a retransmite postul și să plătească pentru a-l putea retransmite către abonați. Pro TV era în capul listei posturilor must carry libere la retransmisie, având cea mai mare audiență medie.

sursa foto: forbes.ro

 

Sursa: capital.ro

Distribuie:9000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here