O molima s-a dezlantuit si ii bantuie hormonal pe profesori, aceasta poate fi singura explicatie pentru care nu trece saptamana in care media americana sa nu relateze cel putin un caz in care sarind parleazul peste limitele pedagogiei, dascali americani sunt arestati pentru ca au intretinut relatii sexuale cu elevii lor.

In varsta de 28 de ani, o fosta profesoara de matematica a unui liceu din Virginia, Statele Unite, a recunoscut in fata instantei ca a intretinut raporturi sexuale cu mai multi dintre elevii sai, declarand ca gestul sau a fost motivat de faptul ca in acest mod s-a simtit “atractiva si dorita”.

Conform datelor prezentate in instanta, fosta profesoara, care era in acelasi timp si antrenorul echipei de volei a liceului, profitand de faptul ca sotul sau nu era acasa, a invitat mai multi elevi la locuinta sa, si, pentru ca matematica impune rigoare si ordine, in timp ce in dormitor intretinea raporturi sexuale cu unul dintre ei, ceilalti isi asteptau randul in pivnita.

“Nu a fortat sa participe pe nimeni care nu si-a dorit acest lucru. Nu este un caz de pedofilie”, a declarat in apararea sa avocatul sau.

Politia a demarat investigatiile in urma unui denunt primit de la administratia liceului, faptele fiind confirmate email-urile expediate de profesoara unor elevi, intre care unele contineau si imagini in care aceasta aparea goala.
Profesoara risca o pedeapsa de maximum 22 de ani de inchisoare, sentinta se va pronunta pe 21 mai.

AbonareDistribuie:0510

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here