PROGNOZA METEO pe trei zile: Ninsori abundente, ger şi viscol

Home > PROGNOZA METEO pe trei zile: Ninsori abundente, ger şi viscol

Duminică, vremea va fi în general închisă şi va continua să se răcească în cea mai mare parte a ţării. Mai ales dimineaţa şi local va fi ger, în special în est şi sud-est. Va ninge pe arii extinse în regiunile sudice, estice şi local în rest. În sudul Dobrogei vor mai fi precipitaţii şi sub formă de ploaie şi lapoviţă şi condiţii de polei. Vântul va continua să sufle cu putere intensificări în cea mai mare parte a Munteniei, în Dobrogea şi sudul Moldovei, zone în care va viscoli ninsoarea şi va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -12 grade în Moldova şi 1 grad în sudul litoralului.

PROGNOZA METEO Duminică, în Capitală, vremea va fi rece şi închisă. Mai ales în prima parte a zilei va ninge, iar vântul va mai prezenta intensificări viscolind zăpada. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -6 grade.

PROGNOZA METEO Luni, frigul continuă, pe arii restrânse vorbim chiar de ger, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult noros, va mai ninge în jumătatea de est a ţării şi pe arii restrânse în restul zonelor. Vântul va continua să aibă intensificări în regiunile sud-estice unde trecător va spulbera sau va viscoli zăpada. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade. Vremea se va menţine rece şi închisă, luni, în Bucureşti. Cerul va noros şi va mai ninge slab pe parcursul zilei când şi vântul îşi mai face simţită prezenţa. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade.

PROGNOZA METEO Marţi vremea rămâne rece, pe arii restrânse geroasă dimineaţa şi noaptea în estul, sudul şi centrul ţării. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între -8 şi 2 grade. Trecător va mai ninge, ziua în nord şi în nord-est, iar noaptea în sud-vest şi sud. Începând de miercuri însă, temperaturile vor creşte uşor spre valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar nu scăpăm de precipitaţii. Acestea vor fi prezente miercuri mai ales în regiunile sudice, estice şi montane, apoi local şi în rest.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here