O nouă zi de fotbal, o nouă zi de pariuri. Iată câteva ponturi:

Parma-Napoli=2

-Casele de pariuri ne oferă o cotă foarte bună pentru o victorie a celor de la Napoli (peste 2) şi această victorie nu va fi greu de obţinut. Etapa trecută, Napoli a reuşit o victorie foarte importantă, învingând-o pe Juventus. Tot etapa trecută, Parma a pierdut în faţa celor de la Lazio cu scorul de 2-3. Napoletanii au în ultimele 5 meciuri din Serie A 4 victorii şi o înfrângere, iar cei de la Parma au în acelaşi interval două victorii, un egal şi două înfrângeri.

Vitesse-Ajax Amsterdam=x2

-Liderul din Olanda, Ajax întâlneşte mâine echipa de pe locul 4. Ajax are un parcurs foarte bun fiind neînvinsă în ultimele 5 meciuri din campionat, în aceste 5 meciuri având trei victorii şi două egaluri. De cealaltă parte, Vitesse se află la egalitate cu locul 3 şi are în ultimele 5 meciuri două victorii, un egal şi două înfrângeri.

Galatasaray -Fenerbahce=ambele marchează

-Derbyul Turciei va fi cu siguranţă un meci foarte spectaculos, cele două echipe fiind pe primele două locuri în campionat. Mizăm că amândouă vor marca deoarece Galata şi Fener au atacanţi veritabili care înscriu foarte mult, dar şi apărări care  încasează  goluri destul de uşor.

Marius Ghencea

 

Distribuie:11120

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here