O nouă etapă stă să înceapă în toate campionatele din Europa şi onlinereport îţi oferă trei meciuri cu cote interesante de jucat.

Freiburg-Werder Bremen= pauză sau final x

-Cu această întâlnire începe etapa din acest weekend din Bundesliga. Înaintea meciului direct cele două echipe se afla pe poziţiile 11(Werder Bremen) respectiv  16(Freiburg). În ultimele meciuri Werder este neînvinsă, având trei egaluri şi două victorii, în timp ce Freiburg are trei înfrângeri, un egal şi o victorie.

Lorient-PSG=victorie dublă PSG

-PSG este lider în Franţa cu 8 puncte avans faţă de echipa de pe locul doi, AS Monaco, în timp ce Lorient se află pe poziţia 11. Super vedetele de la PSG au 5 victorii în ultimele 5 meciuri de campionat, toate victoriile fiind la o diferenţă de minim 2 goluri, tocmai de aceea mizăm pe o victorie dublă a campioanei din Ligue 1.

Hearts-Dundee United=2

Acest meci din prima ligă a Scoţiei ne oferă o cotă atractivă pentru 2 solist. Hearts se află pe ultima treaptă a clasamentului şi are în ultimele 5 meciuri din campionat 2 victorii, 2 înfrângeri  şi un egal iar Dundee ocupă locul 4 fiind neînvinsă în ultimele 5 meciuri jucate, din aceste 5 meciuri având  4 victorii şi un rezultat de egalitate.

 

Distribuie:7020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here