Valerii Moraru a preluat clubul Rapid în vara anului trecut, însă în această vară echipa din Giulești și-ar putea schimba din nou patronul.

Potrivit fanatik.ro, o imensă firmă din Italia, cu afaceri în domeniul petrolier, a încercat să cumpere Rapidul și a purtat negocieri cu Moraru, însă prețul imens cerut de omul de afaceri moldovean a sistat negocierile.

“Întâlnirile s-au ţinut într-un restaurant de lux din centrul Capitalei, într-un separeu, iar suma oferită de italieni a fost, prima oară, de două milioane euro”, au precizat sursele fanatik.ro, care au dezvăluit numele companiei care a dorit să cumpere Rapid. “ENI, una dintre companiile gigant ale Italiei, a dorit să cumpere clubul. Firma activează în domeniul petrolier”.

Discuţiile între cele două părţi nu au sorţi de izbândă din cauza preţului cerut de finanţatorul Rapidului. Unul enorm pentru situaţia fotbalului românesc şi a clubului feroviar: 7 milioane de euro!

“Nu ştim dacă Valerii Moraru a dorit această sumă pentru a-i îndepărta, dar la ce probleme sunt la club e greu de crezut. Ştim că la un moment, patronul Rapidului propusese un contract de sponsorizare, dar italienii nu au dorit. Mai mult, când au auzit preţul dorit de Valerii Moraru, au fugit”, a fost dezvăluirea făcută de oamenii din anturajul patronului giuleştean.

 

Abonare
Distribuie:218010

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here