Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf  a susţinut azi o conferinţă de presă în care a prefaţat meciul din semifinalele Cupei României pe care echipa sa îl va disputa în faţa celor de la Dinamo.

“Va fi un meci frumos, vom avea un stadion plin. Cred că acest lucru e cel mai important. Sunt două meciuri pe care le vom trata foarte serios şi din start trebuie să vă spun un lucru: Steaua e campioană, e cea mai bună echipă din campionat şi pentru acest lucru cred că suntem obligaţi să câştigăm cele două meciuri şi să ajungem în finală. Nu spun asta ca să intru în conflict cu cineva, aceste lucruri sunt rezultatul unui traseu foarte lung, cu foarte multe ore de muncă, satisfacţii şi cred că e momentul să demonstrăm că putem câştiga atât campionatul, cât şi Cupa. Echipa e pregătită, nu avem probleme, în afară de Kapetanos şi de Matei, care au accidentări mai vechi. Toţi jucătorii sunt valizi pentru meciul de mâine”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul Stelei este foarte optimist înaintea meciului şi spune că echipa sa are prima şansă în această “dublă”.

“Steaua e favorită, e cea mai bună echipă din campionatul românesc, dar jucătorii vor juca altfel, vor fi mai motivați și își doresc să câștige acest meci. Cred că Steaua poate pune foarte multe probleme și vom vedea mâine seară. Eventul e un obiectiv important în cariera mea de antrenor și sper să reușim să câștigăm atât Cupa, cât și campionatul.”, a mai adăugat Reghecampf.

Cu o zi înaintea marelui derby, antrenorul stelist e hotărât asupra primului 11.

“Am avut discuții cu toți jucătorii pe marginea acestui meci, au înțeles că am făcut multe greșeli și că trebuie să fim mult mai atenți și mai hotărâți. Orice jucător care reușește să joace la acest nivel, la Steaua sau Dinamo, nu cred că mai are nevoie de o motivație în plus, când joacă un astfel de meci. E o semifinală de Cupa României, între cele mai bune două echipe ale României. Echipa este conturată, în mare. Mă bucur că Keșeru joacă din ce în ce mai bine și e valabil și pentru cei care au avut prestații bune. Totdeauna vor juca cei mai buni 11, nu contează numele lor.”, a mai afirmat Reghecampf.

Marius Ghencea

Distribuie:3020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here