Rogalski Damaschin Public Relations a fost desemnată „Agenţia de PR a Anului” în cadrul celei de-a 11-a ediţii a competiţiei Romanian PR Award, care şi-a anunţat laureaţii într-o gală festivă desfăşurată în această seară la JW Marriott.

Cu ocazia decernării premiului, Eliza Rogalski, Fondator Rogalski Damaschin Public Relations, a declarat: “Pe unul din pereții agenției noastre stă scris un citat care ne-a inspirat de multe ori în acest an 2013: . Poate că de aceea 2013 va rămâne în istoria agenției noastre ca anul în care ne-am reinventat nu doar identitatea, ci și prioritățile profesionale. Faptul că primim cea mai înaltă recunoaștere a industriei de PR – titlul de agenția anului – face din 2013 un an absolut memorabil. Iar pentru asta vreau să mulțumesc celor 11 oameni frumoși care înseamnă Agenția Anului 2013, clienților care ne-au cerut rezultate și substanță profesională tot timpul, nu doar în 2013, juriului pentru apreciere și fair-play și organizatorilor Romanian PR Award, pentru consistența unei competiții care devine din ce în ce mai greu de cucerit.”

Juriul a decis să acorde distincţia „Comunicatorul Anului” Simonei Miculescu, Ambasador la Misiunea Permanentă a României la ONU. Lista completă a câștigătorilor, o găsiți aici.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here