Un oficial rus a cerut, vineri, inchiderea tuturor restaurantelor McDonald’s de pe teritoriul Rusiei, dupa ce lantul de fast-food a anuntat recent ca se va retrage din Crimeea.

Este vorba despre liderul Partidului Democrat Liberal din Rusia (LDPR), Vladimir Jirinovski, care a afirmat ca le-a ordonat deja subordonatilor sai sa se ocupe de acest lucru, relateaza Voice of Russia.

“McDonald’s si-a inchis restaurantele in Crimeea – asta-i foarte bine. Acum trebuie sa-si inchida toate restaurantele din Rusia. Le-am ordonat echipelor organizatiilor municipale ale LDPR sa picheteze toate restaurantele din Moscova si din restul tarii. Ar trebuie sa plece din Rusia cat mai curand posibil”, a declarat liderul rus.

“La vom inchide in toata tara, iar apoi vom trece la Pepsi”, a adaugat acesta.

McDonald’s isi inchide toate restaurantele din Crimeea

McDonald’s a hotarat inchiderea tuturor unitatilor existente in pensinsula Crimeea “din motive legate de productie si independente de vointa sa”, a anuntat detinatorul francizei, intr-un comunicat lapidar, dar destul de elegant.

Compania inchide punctele de lucru situate in toate orasele mari ale Crimeii: Sevastopol, Simferopol si Ialta, adica cele mai importante atractii turistice ale peninsulei.

Inainte de anexarea Crimeii la Rusia dupa referendumul din 16 martie, cel mai mare restaurant McDonald’s din Ucraina era cel din Simferopol, capitala regiunii.

Distribuie:2010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here