Gregorian Bivolaru, liderul MISA condamnat la şase ani cu executare în România, dar aflat cu azil politic în Suedia, va intra în contact telepatic cu participanţii la tabăra yoghinilor de la Băile Herculane. 

Prima spirală a yoghinilor MISA a început joi seară, participanții așezându-se în cerc, femeie – bărbat, în funcție de zodie, meditația urmând să se desfășoare pe parcursul a 90 de minute, transmite corespondentul Mediafax.

Peste 400 de participanți la Simpozionul Internațional de Yoga care se desfășoară în stațiunea Băile Herculane au format, joi seară, prima spirală din cadrul taberei anuale, pe Platoul Coronini din localitate. Meditația din această seară are ca temă “comuniunea spirituală profundă cu sufletul neamului românesc”.

Simpozionul Internațional de Yoga din Băile Herculane se desfășoară în perioada 1-11 mai, fiind așteptate să participe, potrivit autorităților, aproximativ 3.000 de persoane din țară și din străinătate.

Tema taberei yoga din acest an este, ca şi anul trecut, “Taina dezvăluită a ipostazelor dumnezeieşti şi a atributelor divine”.

“Este un nou simpozion de yoga organizat de Şcoala de yoga, Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut. Este un simpozion care are deja o tradiţie de mai bine de 20 de ani la Băile Herculane”, a declarat Costică Cojocaru, purtătorul de cuvânt al taberei yoghinilor de la Băile Herculane.

Potrivit acestuia, liderul MISA, Gregorian Bivolaru, “va intra în contact telepatic cu participanţii la tabăra de la Băile Herculane prin intermediul unor conferinţe”.

În cadrul taberei, yoghinii vor forma opt spirale. Locurile de cazare din Băile Herculane sunt ocupate în totalitate de către participanţii la tabără, care și-au rezervat camere la hotelurile și pensiunile din staţiune.

“Este un eveniment foarte important, staţiunea are un grad de ocupare de peste sută la sută pentru că membrii MISA şi-au făcut prieteni în Băile Herculane şi sunt foarte mulţi care vor merge şi spre case private. Practic este prima încasare mai serioasă pentru prestatorii de turism din Băile Herculane şi vreau să spun că este momentul de începere a sezonului în staţiune. Am pregătit tot ceea ce trebuie pentru grupul MISA, le oferim la aceleaşi tarife şi în aceleaşi condiţii în toate zonele publice de care ei au nevoie, le dăm tot concursul şi ne bucurăm că revin la Băile Herculane”, a declarat primarul din Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu.

Și hotelierii din Băile Herculane s-au pregătit pentru tabăra yoghinilor, astfel că unele unități de cazare care au fost închise în perioada iernii s-au deschis de miercuri.

În perioada taberei anuale a yoghinilor, în pensiunile și hotelurile din Băile Herculane se pregătesc meniuri vegetariene.

Nu numai administratorii unităților de cazare au de câștigat în urma taberei yoga, ci și localnicii din comunele limitrofe stațiunii Băile Herculane, care vin în piața din stațiune cu legume, verdețuri, dar și cu diverse sortimente de miere.

Distribuie:40000

4 COMMENTS

  1. Titlul l-ati pus pe raspunderea dvs. Sunt convins ca aveti extrem de multi bani pentru plata daunelor acum dupa adoptarea noilor coduri penale.

  2. Stiu foarte putine despre yoga si apreciez ca cei care stiu destul de multe nu comenteaza titlul tampit ce ati dat articolului. Yoga nu e afiliata unei religii si nu inseamna sex in grup, e o disciplina foarte complexa si cred are o vechime de peste 5000 ani. Ce se intampla in anumite cercuri(sex, sex in grup, etc) tine de oameni si nu de disciplina. Beneficiile asanelor(pozitiile pe care practicantul le executa) sunt enorme pentru sanatate. Confundam disciplina cu oamenii si cred ca facem o greseala. Bivolaru nu e yoga si nici reprezentantul a ce inseamna disciplina.

  3. Yoga predata de Bivolaru este singura autentica in Romania. In rest numai fitness si incantatii din hindusm. A deranjat cu dezvaluirile despre masonerie si de asta e denigrat.

  4. Yoga predata de Bivolaru este singura autentica in Romania. In rest numai fitness si incantatii din hindusm. A deranjat cu dezvaluirile despre masonerie si de asta e denigrat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here