Şapte români, cu vârste cuprinse între 13 şi 41 de ani sunt judecaţi în Marea Britanie pentru viol şi perversiuni sexuale asupra unei tinere de 20 de ani, care a fost abuzată timp de 4 ore. Toată orgia a fost filmată de unul dintre participanţi.

În acest moment, procesul este pe rol, iar violatorii, printre care şi un minor de 13 ani, neagă toate acuzaţiile aduse. Probele biologice contrazic spusele violatorilor români pe care îi așteaptă ani grei de închisoare pentru aceasta faptă teribilă. Deoacamdată, nu s-a stabilit dacă și minorul de 13 ani va răspunde penal pentru fapta sa.
Unul dinte autorii violului, mai este acuzat şi de răpire, deoarece tânară susţine că Mihăiță Palie a răpit-o şi a dus-o la el în locuință unde mai erau încă șase bărbați și un minor.
Tânăra de 20 de ani, care în data de 16 ianuarie 2015 se ducea către casă nu bănuia coşmarul pe care avea să-l trăiască doar pentru că i-a ieşit în drum lui Mihăiță Palie. Acesta a răpit-o şi a dus-o într-o casă din Southampton, districtul Hampshire, unde îl mai aşteptau alţi 6 bărbaţi. Aceştia au violat-o pe rând şi au supus-o la perversiuni sexuale inimaginabile. The mirror a scris că tânăra a reușit după orele de coșmar să sune la poliție şi să îi reclame pe cei şapte români.
Românii au violat-o pe tânăra de 20 de ani ore în șir filmând totul cu un telefon mobil. După câteva ore de căutări, poliția din Marea Britanie i-a prins pe violatori și i-au dus la sediu pentru audieri.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here