Campioana României, Steaua București, a efectuat primul cantonament al iernii în Spania, la Oliva Nova, acolo unde “roș-albaștrii” au stat între 10 şi 23 ianuarie, iar lucrurile au stat perfect până în ultima zi.

Atunci când între doi dintre jucători a izbucnit un conflict, care l-a lăsat rece pe tehnician. Din fericire pentru Gâlcă, lucrurile nu au degenerat. La câteva zile distanţă, unul dintre jucătorii care a luat parte la incident a plecat din Ghencea şi a fost împrumutat la FC Braşov.

Protagoniștii scandalului au fost Alexandru Chipciu și Gabi Matei. Potrivit fanatik.ro, mijlocaşul ar fi sărit la colegul său după ce i s-a părut că fundaşul i-a răspuns pe un ton superior. “Cei prezenţi au rămas şocaţi de gestul lui Alex. Gabi nici nu l-a băgat în seamă şi a preferat să nu riposteze. Din fericire, lucrurile nu au degenerat, iar cei doi şi-au dat mâna după incident”, scrie sursa citată.

Mai mulţi apropiaţii ai lui Chipciu susţin că ieşirea mijlocaşului are un singur scop. “După plecarea lui Sânmărtean, Chipciu doreşte să devină noul lider din vestiar. Doreşte să se impună în faţa noilor veniţi şi să le arate tuturor cine este şeful. A contat mult şi tensiunea acumulată de-a lungul cantonamentului, faptul că a stat timp de 14 zile departe de familie. Oricum s-a împăcat cu Matei, iar lucrurile între ei sînt acum în regulă”, mai scrie fanatik.ro.

 

Sursa: www.fanatik.ro

AbonareDistribuie:0000Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here