Secrete bizare de frumusețe. Vezi care sunt efectele

Home > Secrete bizare de frumusețe. Vezi care sunt efectele

Nimic nu-i prea ciudat, atunci când vine vorba de frumusețe. Există o singură condiție: ca efectul să merite efortul!

Descoperă 5 trucuri neobișnuite de frumusețe ale căror efecte sunt complet surprinzătoare și a căror eficacitate e dovedită!

1. Spală-te pe față cu miere

Sună ciudat, dar mierea naturală este un excelent antiinflamator și catifelează pielea. Reușește și să îndepărteze machiajul fără a afecta tenul, spune esteticianul Melissa Picoli. Folosește o lingură de miere pentru a te spăla pe față, apoi îndepărteaz-o cu o cârpă înmuiată în apă caldă.

2. Folosește balsam de buze pentru cuticule

De-a lungul anilor, esteticianul și make up artistul Felicia Alva a auzit nenumărate sfaturi de frumusețe „unice” și/sau complet nebunești. Ea crede, însă, într-un sfat primit de la o clientă: să îți folosești balsamul de buze și pentru cuticule, pentru că se deshidratează și devin fragile, la fel ca buzele, iar balsamul de buze le ajută să se vindece, hidrateze și chiar le protejează.

3. Volum pentru păr cu bere

Vrei să dai puțin volum părului tău? Pune puțină bere într-o sticlă cu vaporizator și pulverizează berea pe întreaga lungime a părului, de la rădăcini la vârfuri. Drojdia din bere face părul cu adevărat umflat și mai des, spune hair stilistul vedetelor din LA, Frank Galasso.

4. Crema contra hemoroizilor ajută la îndepărtarea ridurilor

Esteticiana recunoaște că n-a încercat acest truc, foarte popular printre clientele sale. “Cremele împotriva hemoroizilor ajută la îndepărtarea ridurilor și îți oferă o față întinsă, cu un ten fără cusur, cel puțin temporar. Evită zona ochilor, însă”, susține Alva.

5. Cum să scapi de balonare imediat

Ca să scapi de senzația de balonare rapid, poți amesteca o lingură de oțet din cidru de mere cu 150 ml de apă și ă le bei. În mai puțin de 30 de minute, enzimele din oțet îți vor vor sprijini digestia.

 

sursa: fabuloase.ro

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here