Atenție la diversioniști! Iată unul dintre ei, confirmat de mai multe persoane prezente la protestul #colectiv din 03.11.2015 din București.

Individul ăsta – nu știm cine și de unde e – a fost mai mereu în fruntea coloanei de manifestanți. E un tip pe la 60 de ani, extrem de energic, care dă ordine în stânga și-n dreapta. L-am văzut la cele mai multe proteste, l-am remarcat prima dată în 2012, la Universitate. Alți participanți au confirmat că este foarte violent în exprimare și are o atitudine ostilă.

Aseară, urla și decidea când se oprește coloana și pe unde să o luăm. Cu tot cu goarna lui roșie. În prima jumătate a protestului, șoptea unor persoane cu portavoce să strige „Jos Ponta!” și „Jos Oprea!” pentru a acoperi strigătul „Colectiv! Colectiv!” al oamenilor care au ieșit sincer în stradă. Când individul ăsta a decis a treia oară traseul, către Parlament, m-am enervat și l-am întrebat de ce acolo, de ce decide el asta, cine îi permite asta. M-a înjurat și m-a amenințat, ba chiar a instigat la violență împotriva mea. Mi-a spus că o să plătesc pentru ce am spus și m-a hărțuit zeci de minute de-a lungul marșului.

El și grupul lui de infiltrați probabili au îmbrâncit și au provocat inutil jandarmii în mai multe rânduri. Imaginea este din fața Parlamentului.

Instigatorii, agitatorii și infiltrații de la partide îi recunoști pentru că strigă lucruri nelegate de revendicările imediate ale protestului, ies în față, încearcă să-și impună ideile și provoacă forțele de ordine pentru a genera haos.

AI CONȘTIINȚĂ PROPRIE.

Informează-te. Vezi agenda protestului. Reține revendicările. Pentru alea ieși, NU pentru ce îți dictează alții să strigi. Fii vigilent și distanțează-te de astfel de indivizi. Dacă te amenință, raportează-i la Jandarmerie să fie scoși din manifestație. Oameni ca ăsta deturnează protestele juste ale oamenilor ca tine, din motive numai de ei știute.

Nu lăsa partidele să-ți confiște în scopuri electorale meschine revolta față de moartea tinerilor de la Colectiv și față de responsabilii pentru această tragedie! Nu vrem un nou fenomen USL, când s-au confiscat protestele din 2012 de la Universitate.

foto: Raluca Alina Vintilescu

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here