Probabil ai auzit vorbindu-se cel putin  o data in viata despre  sexul tantric sau continenta sexuala, doi termeni care sunt sinonimi. Putini sunt cei care au inteles cu adevarat la ce se refera aceasta practica fascinanta, care iti poate garanta o placere nebanuita si o stare de orgasm ce poate dura zeci de minute.

Suna prea frumos ca sa fie adevarat? Ei bine,  citeste mai departe si vei afla si tu secretul extazului suprem:

Ce inseamna Tantra?

Tantra este de fapt calea spirituala a iubirii, care nu inseamna in niciun caz desfranare, ci un control desavarsit. Conditia de baza a tantrei si implicit a sexului  tantric este iubirea. Aceasta  inseamna ca doar atunci cand iti iubesti partenerul, iar acest sentiment  este reciproc te poti bucura de nopti intregi de amor si placere nebuna.

Probabil stii ca sexul  tantric inseamna control absolut al sexualitatii, de aceea se evita ejacularea atat din partea barbatului  si organsmul cu descarcare din partea femeii. Da, nu este tocmai usor, mai ales pentru barbati, de aceea foarte multi renunta inainte sa aibe rezultatele mult asteptate.
Mai mult ca sigur esti curioasa sa afli cum poti practica tantra si ce exercitii trebuie sa faci in timpului actului sexual pentru a ajunge sa traiesti  starea de extaz ultim.
Exercitiile sunt aceleasi atat pentru barbati cat si pentru femei, asa ca trebuie sa il faci pe partenerul  tau sa citeasca acest articol pentru a va putea bucura impreuna de clipe minunate.

Cum se face sexul tantric

Tantra nu este un sport de performanta, asa ca se incepe printr-un preludiu de minim 15 minute, iar apoi se trece la penetrari lente si blande.  ATENTIE, nu omiteti acest pas, este foarte important, o sa intelegeti imediat de ce.

Cand tensiunea sexuala a crescut si lucrurile pot scapa de sub control, este bine sa va opriti atat tu cat si partenerul  pentru a nu ajunge la binecunoscutul orgasm cu descarcare.

Dupa aceea, urmatorul pas este sa va opriti respiratia ori pe gol ori pe plin si sa continuati prin a va contracta foarte puternic  sfincterul anal (muschiul care controleaza defecatia), sfincterul urinar, muschiul pubococcigian (dintre anus si sex) si  muschii de la baza penisului sau a vaginului, dupa caz.

In acest fel, se contracta planseul pelvian aflat intre anus si penis, respectiv clitoris in cazul femeilor.
Dup ce incepeti sa realizati toate contractiile din zona sexuala, strangeti de asemenea pumnii, dintii si fesele, dar fara a exagera.  Limba trebuie sa fie cat mai in spate, lipita de cerul gurii.

In aceste momente trebuie sa vizualizati cu ochii mintii cum toata energia sexuala urca cat mai sus, de-a lungul coloanei vertebrale. In acest fel intregul corp va fi dominat de fascinanta energie sexuala.

Acest proces, care poate parea stufos la prima vedere, nu trebuie sa durteze mai mult de 10 secunde, dupa care reluati contractiile pana cand simititi ca energia sexuala a scazut si puteti  continua fara riscul de a ejacula, mai ales in cazul barbatului.

Femeile pot realiza mai usor sexul tantric

Cred ca esti de acord ca este mai usor pentru o femeie sa amane orgasmul, spre deosebire de un barbat. Tocmai de aceea, nu mai pierde vremea si incearca aceste exercitii minunate, care te pot ajuta  sa te bucuri de o viata sexuala de vis, cum nu credeai ca poate fi posibil.

loading…

Abonare
Distribuie:148010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here