Stelian Tănase: am făcut o prostie că am acceptat să conduc TVR

Home > Stelian Tănase: am făcut o prostie că am acceptat să conduc TVR

Directorul interimar al TVR, Stelian Tanase, scrie pe blog că a facut “cea mai mare prostie din viata”, acceptand sa conduca Televiziunea Romana.

“Ma gandesc 24 de ore din 24 la necazurile TVR (bugete, oameni, atacuri, mizerii omenesti) care mi-au invadat si mi-au otravit viata in ultima vreme. Fratele meu, imi amintesc asta in fiecare zi, mi-a spus in decembrie ca am facut cea mai mare prostie din viata mea acceptind sa conduc TVR. Inclin sa cred tot mai mult ca are dreptate.

Nu trebuie sa fiu felicitat, ci cainat. Imi amintesc acest lucru si din pricina ca, luni, implinesc 62 de ani si era bine sa ma gaseasca stand linistit acasa”, a scris Stelian Tanase, pe blogul sau.

Acesta a notat ca a revenit joi seara de la Paris, unde a participat la congresul URTI – Uniunea Internationala de Radio si Televiziune, organizatie internationala care reuneste canale de televiziune si posturi de radio.

“S-a vorbit putin despre content, si fff mult despre bani. Nimeni nu are. E criza peste tot, dar nu imi amintesc sa fi vorbit cineva despre o situatie atit de dramatica, de dificila, aproape fara iesire, ca a televiziunii romane. Am vrut sa compar, dar nu am gasit termen de comparatie”, mai noteaza directorul interimar al TVR.

Acesta a precizat ca va organiza o conferinta de presa cu ocazia lansarii noii grile de programe a Televiziunii Romane, pe 1 martie, la Brasov, odata cu Gala Eurovision.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here