Cu siguranță te-ai întrebat care sunt zodiile care se gândesc cel mai mult la sex. De aceea, ți-am pregătit o lista cu acestea, care te va ajută să te ghidezi în alegerea partenerului sau, de ce nu, în a-l satisface pe acesta.  

Chiar dacă poate îți este greu să îți imaginezi că cineva s-ar putea gândi aproape mereu la sex, iată că există câteva zodii care fac asta și nu se sfiesc să o spună.

Așadar, citește următoarele rânduri și află dacă nu cumva ești și tu printre ele!

  1. Taur

Sensibilul și romanticul taur se află în fruntea topului zodiilor obsedate de sex. Dar oare de ce? Se pare că, pe lângă faptul că taurul este un mare cuceritor, el adoră să fie curtat și nu cedează ușor, fie că este bărbat sau femeie. De aceea, cu atât de multe opțiuni, taurul se gândește aproape în fiecare moment cum să își mărească lista cuceririlor.

Din această cauza, mulți nativi din zodia taur sunt tentați să se implice în aventuri de o noapte. De asemenea, chiar dacă uneori nu recunosc, taurii se simt atrași de jocurile erotice și le place să experimenteze în dormitor.

  1. Scorpion 

Scorpionii sunt în elementul lor, mai ales când este vorba de sex. Ei sunt adesea asemenea unor animale de pradă și le place să fie ei cei care dețin controlul în pat. De aceea, nu vor acceptă roluri în care ei să fie cei dominați.

Mai mult, poti starni un scorpion cu o singura atingere; va fi suficient pentru ca acesta sa se gandeasca la sex. Iar pentru ca isi doresc sa experimenteze mereu ceva nou, nu le prea place sexul monoton si au nevoie de idei in permanenta.

Pentru a rezista cu un astfel de barbat, fie va trebui sa fii tu cea care propune, fie va trebui sa te conformezi dorintelor acestuia. Asa ca, daca ai pus ochii pe un astfel de barbat, sa stii ca partidele se vor extinde mult in afara dormitorului.

    3. Fecioara

Desi, poate, greu de crezut, sensibila si calculata fecioara se implica cu multa pasiune, mai ales in ceea ce priveste sexul. De aceea, cei nascuti in aceasta zodie se gandesc mai tot timpul la sex si la viitorii parteneri. Chiar daca nu lasa acest lucru sa se vada, intr-o relatie, nativii din fecioara pun mare accent pe ceea ce se intampla in dormitor si au pretentii de la cealalta persoana.

In cazul in care nu sunt multumiti, acestia se reorienteaza repede. De asemenea, persoanele nascute sub semnul fecioarei nu accepta un refuz in materie de sex si, uneori, sunt capabile sa se impuna intr-un mod care ar putea fi deranjant pentru ceilalti.

 

Sursa: yve.ro

AbonareDistribuie:0120

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here