Twitter vrea să ne facă munca mai uşoară. Ne va corecta greşelile din texte

Home > Twitter vrea să ne facă munca mai uşoară. Ne va corecta greşelile din texte

Pe modelul modificarii mesajelor pe Facebook, reteaua de microblogging lucreaza la o functie care permite acelasi lucru.

Greselile de scriere de pe Twitter vor putea fi corectate in curand, inginerii retelei de microblogging lucrand la o functie in acest sens. Singura problema este ca aceasta facilitate va fi disponibila pentru o scurta vreme de la postare.

Surse din interiorul companiei sustin ca algoritmul care va ajuta la corectarea mesajelor este inca în lucru, dar ca va fi gata sa ajunga la utilizatori in cateva saptamani, cel mult cateva luni. Functia va fi disponibila in special celor care posteaza de pe telefoane sau tablete pentru ca, sustin dezvoltatorii, tastele de pe ecranul tactil sunt mici si greselile sunt frecvente tocmai din aceasta cauza.

Functia de autocorrect este disponibila pe Facebook de mai multa vreme. Google, de asemenea, are o facilitate asemanatoare, una care permite ca mailul sa nu “plece” in 30 de secunde daca mesajul are erori sau este trimis altor persoane.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here