Situaţia clubului Dinamo este foarte dificilă deoarece clubul primeşte lovitură după lovitură. Dacă din punct de vedere sportiv lucrurile nu stau aşa de rău, Dinamo terminând pe locul 4 campionatul trecut, din punct de vedere financiar şi administrativ lucrurile sunt dezastruoase.

Unul dintre cei mai buni jucători daţi de clubul din Ştefan cel Mare este foarte afectat de situaţia clubului unde a crescut.

“Nu mai ştiu exact care sunt datele problemei la Dinamo, că nu am mai vorbit cu Negoiţă de foarte mult timp. Înţeleg că au apărut foarte multe datorii din urmă. Eu, în 2000, când am spus că managementul clubului Dinamo este pe o direcţie greşită, mi-au zis să plec, că nu am dreptate. Şi uite că nu a fost aşa. Nenorocirea asta vine după anii 2000, deci se pare că am avut dreptate. Îmi pare rău, mi se rupe sufletul de ce se întâmplă la club, că doar e locul în care am crescut”, a spus Ionuţ Lupescu.

Ionuţ Lupescu, în prezent şef al Comisiei Tehnice a UEFA, este un produs 100% al clubului Dinamo, acesta evoluând în 183 de partide pentru “câini”  în care a marcat 25 de goluri.

Distribuie:54000

1 COMMENT

  1. Da super om nu nu mai jucator , din pacate oameni precum Ionut Lupescu si Unicul Capitan Catalin Haldan nu se vor mai naste curand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here