Fie că formați deja o relație sau că sunteți încă amici, ea te bagă de multe ori în ceată. Nu știi ce să mai crezi, când e caldă și dulce, când se poartă de parcă nici nu ai exista. Poate că încearcă să îți trimită semnale că nu te mai place. Vezi aici care sunt semnele că nu (mai) e atrasă de tine:

Numai tu o suni și îi dai mesaje

Tu ești cel care îi scrie dimineața și pe tot parcursul zilei. Ea nu ia niciodată inițiativa. De fiecare dată când îi scrii trebuie să aștepți mult și bine până să îți răspundă sau pur și simplu nu îți dă nici un semn. Și la telefon e la fel. Tu o suni, tu inițiezi conversațiile, iar ea e mereu pasivă când vine vorba să te caute.

Uită când îți promite lucruri

Deși ea ți-a spus că vă vedeți la 8 la același local, când o suni și o întrebi unde e îți spune că a și uitat că trebuia să vă vedeți. La fel se întâmplă și când o rogi să se uite de ceva pentru tine sau să îți spună cum se numea o melodie sau un film. Nu e un lucru atât de important încât să îl rezolve atunci, îl amână pe mai târziu, asta dacă nu uită. Dacă te-ar plăcea ar fi acolo exact când ați stabili, nu ar trebui să o mai aștepți minute bune.

Vorbește scurt și la obiect cu tine

Discuțiile voastre se limitează la ceea ce e strict necesar. Uneori încerci să destinzi atmosfera și mai arunci câte o glumă, dar asta face și mai rău. E reticentă când încerci să te apropii mai mult de ea și îți tare scurt elanul. Atacă mereu subiectul pentru care v-ați întâlnit să vorbiți și nu pare tentată să petreacă prea mult timp în compania ta.

Nu se abține să îți povestească de foștii ei

Știi tot ce e legat de fostele ei relații. De fiecare dată când vă vedeți îți mai spune câte ceva despre fostul iubit, ba chiar îl compară cu tine. Îți spune că asta făcea și el, că pe banca aia au stat și ei odată. Dacă te-ar plăcea cu adevărat ar da uitării tot ce a fost și s-ar apropia de tine.

E indiferentă când îi ceri o opinie

Pe tine chiar de interesează părerea ei și o consideri competentă. Cu toate astea, atunci când o întrebi dacă vrea să vă vedeți acolo sau acolo, ea spune că oricum nu contează. La fel se întâmplă și când îi ceri opinia într-o problemă personala, sentimentală. Spune că nu știe, că nu e în măsură să se pronunțe. Să faci cum crezi tu. Dacă ar fi atrasă de tine s-ar da peste cap numai să poată să te ajute atunci când îi ceri asta.

Limbajul corpului o trădează

Deși ea încearcă să mimeze încântarea și se chinuie să se arate interesată de ce îi spui, corpul o trădează. Se trage brusc când încerci să o atingi și nu te privește niciodată în ochi. Nu suportă deloc să o atingi, iar mereu caută pretexte să nu o faci: îți spune că îți miroase gura sau că ai mâinile transpirate.

Te întrerupe des când vorbești cu ea

Deși vede că ești prins de subiect, te întrerupe din două în două fraze. Nu apuci să îți termini ideea că ea deja s-a băgat peste tine și vorbește despre cu totul altceva. Asta înseamnă că nu e deloc interesată de ce îi spui, că o plictisește discuția cu tine. Face asta doar pentru că trebuie, iar ca lucrurile să nu devină din cale afară de plictisitoare pentru ea, încearcă să ducă discuția în cu totul alte direcții.

Nu o interesează hobby-urile tale

De fiecare dată când te apuci să îi spui ceva despre mașini sau fotbal o plictisești groaznic. Nu face nici cel mai mic efort să te asculte, deși știe că ești cu adevărat pasionat de acel subiect. Nici măcar nu încearcă să ascundă asta. Își pune mâinile la cap, închide ochii, îți spune clar că o plictisesc discuțiile astea, că nu o interesează.

 

Mădălina Mihăilescu

 

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here