“Erau două familii de țigani. Familiile sunt rude, sunt cuscri. S-au luat de la o fată. S-au despărțit, s-au luat iar. L-au lovit nea Crăciun era în mașină, speriat, că erau tot peste el să-l omoare. I-am spus să plece ca să nu escaladeze conflictul. A venit apoi copilul lui nea Crăciun și el era mai agresiv. L-am ţinut eu pe el, iar colegul meu pe un altul care zicea că e din Timișoara. Era greu să-i stăpâneşti. La început erau vreo 60 de persoane, bărbaţi, femei”, a povestit unul dintre agenţii de la Poliţia Locală Recaş, scrie Pressalert.ro

“Una dintre ele mi-a dat o palmă peste cap. Am zis că nu mă pun cu o femeie, dar apoi au continuat. Ieri am fost la evanghelizare şi mi-a zis că dacă vrea mă face de râs la toată lumea că-mi dă o palmă”, a povestit unul dintre cei implicaţi în scandal, care s-a ales cu câteva răni superficiale.

Au apărut şi doi “judecători” care au susţinut că au venit să împace cele două tabere după legea ţigănească, aceştia confirmând că tot scandalul a plecat “de la o noră”. Nu au avut prea mult succes pentru că au fost trimişi la plimbare de mascaţii de la S.A.S.

11 persoane din ambele tabere au fost duse pentru audieri la sediul Poliţiei Timiş, unde au început cercetările într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Articol redactat de Lavinia Leopa

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here