Whatsapp-ul va dispărea! Ce aplicaţie vrea să facă lumea mai buna?


Aplicația care schimbă lumea în bine pornește din România.

Trăim într-o lume în care interacțiunile umane și tehnologia sunt aproape nedespărțite, într-o lume în care atenția noastră este orientată mai mult asupra sinelui decât asupra comunităților din care facem parte. Reechilibrarea balanței este de-acum la un click distanță, scrie realitatea.net .

WowApp este o aplicație gratuită de comunicare digitală care își propune să dea înapoi utilizatorilor săi valoarea materială a timpului petrecut online. Sistemul revoluționar care stă la baza WowApp constă în distribuirea profitului sau venitului obținut din utilizarea aplicației de către membrii săi.

Peste 70% din câștigurile pe care WowApp le obține din vânzarea spațiului publicitar sau din apelurile plătite în afara rețelei WowApp se întorc către utilizatori. Aceștia decid apoi ce vor face cu fondurile: le pot dona către ONG-uri sau le pot transfera în propriul cont bancar.

Idee vizionară, dezvoltare românească

Thomas Knobel, un investitor străin, este persoana care și-a dorit să le ofere oamenilor o nouă perspectivă de a folosi tehnologia pentru o lume mai bună și a ales România ca țară unde să dezvolte această aplicație. A investit peste 5 ani de muncă în visul său pentru a-l transpune in realitate prin  www.wowapp.com.

“In visurile mele WowApp schimbă modul în care trăim. Schimbă felul în care cumpărăm lucruri, modul în care sunt împărțite profiturile, în visurile mele se schimbă felul în care oamenii participă în acțiuni caritabile și felul în care folosim Internetul astăzi.” Thomas C. Knobel

Această aplicație de chat, calling si video-calling a fost dezvoltată de o echipă de peste 70 de programatori români.  La trei săptămâni de la lansare, WowApp este deja o senzație a internetului, având creșteri spectaculoase în Rusia, Brazilia și Statele Unite.

România demonstrează astfel că poate fi în avangarda revoluției tehnologice și adaugă o doză neașteptată de umanitate unui produs digital de ultimă generație.

Cum funcționează aplicația?

WowApp este o aplicație pe bază de invitație gratuită. Obții o invitație de la prietenii care deja o folosesc sau de la una din ONG-urile partenere WowApp, îți creezi un cont, instalezi gratuit WowApp pe smartphone, tableta, laptop si/sau desktop și îți poți invita mai departe cunoscuții să se alăture comunității tale. Înscrie-te în WowApp prin intermediul uneia din ONG-urile partenere:OvidiuRo, Hospice Casa Speranței, Teach for Romania, Merci Charity Boutique, HHC România, Telefonul Copilului.

Mai multe, AICI.

loading…


Leave a Reply

Your email address will not be published.