O partidă de amor poate fi, uneori, cea mai bună parte a unei zile, iar alteori un eșec total.  Calitatea partidelor poate varia în funcție de mulți factori. Atunci când intervine rutina, plăcerea scade, de aceea, există metode pe care trebuie să le încerci măcar o dată pentru a condimenta viața alături de partenerul tău.

 1. Sex fără inhibiții

Îți mai amintești prima partida cu lumina aprinsa sau pe cea în care te-ai întors pentru întâia oara cu spatele la partenerul tău și ți-ai expus posteriorul privirilor sale?

2. Prima partida în care ești sigura pe tine

După o anumită perioadă, începi sa capeți tot mai multa încredere în tine, până în momentul în care îți vei da seama că te pricepi într-adevăr la pat.

3.Sex de împăcare

Uneori, sexul de împăcare poate fi atât de bun încât nu doar că justifica cearta, dar parca ți-ai mai dori una cât de curând.

4. Sex cu peripeții

Nu vei uita niciodată prima vază sparta în timpul unei partide de sex sau primul arc ieșit dintr-o saltea mult prea folosita, nu-i așa?

5. Sex matinal

Gândește-te la diminețile acelea în care ai întârziat la birou doar pentru ca ți-ai permis luxul unui quickie.

6. Sex incredibil de bun

Primul orgasm, al doilea orgasm, al treilea orgasm – toate sunt de neuitat. Iar atunci când se succed în cadrul aceleiași partide, e cu atât mai memorabil!

7. Sex in pozitia pe care nu o vei mai incerca niciodata

Mai tii minte cand ti-ai dislocat umarul si ai suferit o fractura de tibie cand ai incercat pozitia aceea noua din Kamasutra? Sigur ca mai ții minte, de aceea nici nu vei repeta experiență!

8. Sex zgomotos

Partidele acelea cu gemete și țipete, cu palme peste fund și cu scârțâit de pat – nu doar ca nu le vei uita tu, dar și vecinii tăi se vor alege cu o amintire pe cinste!

9.Sex leneș

Cum ai putea sa nu apreciezi partidele în care partenerul tău face toată treaba și tu stai, ca o floricica, întinsă și relaxată?

10. Sex cu fluturi in stomac

Sexul este grozav oricum și oricând, dar numărul endorfinelor crește atunci când faci dragoste cu cel de care ești atât de îndrăgostită, încât ai fluturi în stomac!

 

Lavinia-Andreea Leopa

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here