Aflați la prima dezbatere televizată față în față din această campanie electorală, cei doi candidați la Președinția României, Victor Ponta și Klaus Iohannis, au avut, marți seară, ocazia de a-și adresa întrebări directe.

La acest capitol, în evidență au ieșit ezitările lui Klaus Iohannis de a răspunde la mai multe întrebări ce țineau de economie și de atribuțiile președintelui adresate de Victor Ponta.
Astfel, candidatul ACL a arătat, pe rând, că nu cunoaște câți pensionari sunt în România, câți români trăiesc în Italia, cât este valoarea pensiei medie în România, cât valorează un punct procentual din TVA.
De asemenea, Klaus Iohannis a arătat încă o dată că nu stăpânește Constituția României, încurcând Articolul 84 cu Articolul 92 din legea fundamentală, după ce și în trecut a făcut greșeli asemănătoare în urma întrebărilor jurnaliștilor.
Nu în ultimul rând, candidatul ACL a ezitat să răspundă și la întrebarea lui Victor Ponta legată de valoarea Produsului Intern Brut al României.

Iohannis a vrut sa plece cat mai repede din dezbaterea cu Victor Ponta, dupa ce a fost ”demolat”

Rugat sa vorbeasca despre politica externa, Klaus Iohannis i-a amintit moderatorului dezbaterii ca timpul alocat emisiunii a fost depasit.

Candidatul ACL la presedintia Romaniei a dat un semnal clar de cedare spre finalul unei dezbateri in care a fost ”demolat” de contracandidatul sau.

Abonare
Distribuie:0010

2 COMMENTS

  1. Cum putem să avem încredere în postarea aceasta? Dacă sunteți niște jegoși de-ai lui Ponta? Oricum, am fost prezent la discuția de aseară, și țin să vă aduc în vedere faptul că sunt Psiholog și că am studiat limbajul corpului timp de peste 10 ani. Așadar, din perspectiva mea, dezbaterea a fost una monotonă și unilaterală, pe motivul că domnul Ponta a venit cu ‘temele făcute” la care domnul Iohannis a știut că se va întâmpla în modul acesta. Dar hai să nu vorbim despre asta… Subiectul ar fi trebuit să fie; “Cine spune cele mai puține minciuni.” la care desigur că domnul Iohannis a fost cel cîștigător.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here