Ca să funcționeze cu adevărat o relație, cei doi trebuie să fie mai mult decât simpli parteneri sau îndrăgostiți. Ei trebuie să fie cei mai buni prieteni.

Cei mai buni prieteni au o relație foarte specială, care este mult mai apropiată, plină de întelegere și mai flexibilă decât celelalte tipuri de relație.

Cei mai buni prieteni au un profund respect unul față de celălalt și înteleg mai mult decât alții că nu sunt proprietarii celuilalt.

Multe relații eșuează pentru că partenerii nu se văd pe ei înșiși ca egali, ci ca posesiuni până la moarte.

Dacă vrei să știi ce șanse ai ca tu și iubitul tău să fiți împreună pentru totdeauna trebuie să afli dacă el sau ea este cel mai bun prieten al tău.

Iată 10 semne care te vor face să îți dai seama dacă iubitul tău este cel mai bun prieten:

1. Partenerul tău este cel la care mergi pentru toate problemele tale

Faptul că ai încredere în partenerul tău mai mult decât oricine altcineva în lume și că te simți confortabil suficient de mult încât să îi împărtășești toate problemele care te deranjează, arată că el e cel mai bun prieten al tău. Când ai avut o zi proastă, te duci la prietenul tău. Când ai avut probleme legate de muncă sau de serviciu te-ai dus la prietenul tău.

Când cineva ți-a făcut o nedreptate, și-a bătut joc de tine sau nu te-a respectat, te duci la prietenul tău. El este plasa ta de siguranță.

2. Dacă te distrezi mai mult cu prietenul tău decât cu oricare dintre ceilalți prieteni (și sexul intră aici).

Cel mai bun prieten este persoana cu care îți place cel mai mult să-ți petreci timpul. Este persoana cu care te simți cel mai bine instinctiv. Dacă partenerul tău este persoana care te distrează cel mai bine, este și cel mai bun prieten.

3. Îți place mai mult să stai cu el decât să stai singur/ă

Cu toții ne petrecem timp cu partenerii nostri, mai mult decât cu prietenii nostri. Cu toate astea, dacă simți că preferi să petreci timp mai mult cu partenerul tău, decât singură sau cu prietenii, este un semn că acea persoană nu este doar partenerul tău și iubitul tău, ci este de asemenea, cel mai bun prieten al tău.

4.Voi doi aveți o mulțime de glume pe care le înțelegeți numai voi

Dacă vă uitați unul la altul și știți exact ce gândiți în acel moment, dacă izbucniți în râs la lucruri pe care nimeni altcineva nu le înțelegeți, dacă aveți cuvinte și fraze pe care numai voi le întelegeți, atunci ți-ai găsit iubitul-cel mai bun prieten.

5.Aveți mai multe hobby-uri în comun

Prietenii cel mai buni sunt cei mai buni pentru că au legături la mai multe niveluri. Ei au aceleași hobby-uri, le plac și displac aceleași lucruri și obiceiuri.

6.Discutați în contradictoriu despre orice subiect care îți poate trece prin minte.

Chiar dacă aveți aceleași hobby-uri, nu înseamnă că aveți aceleași opinii despre toate subiectele. Cei mai buni prieteni sunt oamenii care vorbesc despre orice lucru, dar nu sunt întotdeauna de accord și se ceartă.

7. Nu vă certați prea des, dar când o faceți, nu o faceți cu inima

Prietenii se ceartă. Cei mai buni prieteni se ceartă, dar nu o iau personal. Cei mai buni prieteni iau asupra lor multe supărări pentru că știu cât de importanți sunt unii pentru celălalți.

Nu se supără din cauza lucrurilor mărunte, pentru că știu cât de greu este să găsești o persoană care să țină la tine atât de mult.

8.Amândoi vă simțiți cel mai confortabil să faceți lucruri împreună, mai mult decât cu oricine altcineva.

9. Cel mai bun prieten este cel la care mergi mereu să ceri un sfat. Cei mai buni prieteni sunt cei mai importanți pentru că ei ne ajută să trecem prin viată fără zgărieturi.

Ne ghidează și ne ajută să luam decizii întelepte. Prietenul tău te cunoaște la fel de bine cât de cunoști și tu și ai încredere în această persoană că va lua deciziile corecte pentru tine.

10. Râzi și zâmbești cu partenerul tău mai mult decât cu oricine altcineva

Dacă partenerul tău te face mai fericită decât orice altă persoană din viața ta, atunci este cel mai bun prieten.

Dacă iubești partenerul tău în toate modurile în care o persoană poate iubi altă persoană, atunci el este cel mai bun prieten și iubitul tău.

Să simți acest tip de iubire înseamnă să experimentezi adevărata dragoste. Cea mai profundă și pură din câte există.

 Eliza Nicola

 

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here