Dacă ai anumite dificultăți în a-ți da seama dacă unui tip drăgut îi place de tine, există anumite semen care îți vor spune sigur dacă e atras de tine. O metodă perfecta dar dificilă este să citești limbajul corpului și pe anumite abilități de acest tip ma voi baza și eu în dezvăluirea următoarelor secrete. Aruncă o privire pe urmatoarele tehnici și poate îți vei găsi perechea:

1.       Un zâmbet larg

Zâmbetul drăgut este în realitate un semn bun și când vine vorba de flirt, este unul dintre cele mai sigure semen că e îndrăgostit de tine. Dacă ai observant că îți zâmbește mai mult decât în mod normal, atunci este un semn sigur că e interest de tine. Poate este ocazia ta să faci primul pas, un lucru care a devenit la modă în secolul 21. Iar o tipă care are initiativa este sexy, atâta timp cât o face într-un mod finuț.

2.       Se înrosește timid

Probabil știi că este dificil să flirtezi cu tipii timizi, dar asta nu înseamnă că trebuie să eviți genul ăsta de bărbați. Dacă ai observat că un tip s-a înroșit în preajma ta este cel mai evident semn că încearcă să flirteze cu tine. Roșeața este o funcție a corpului care nu poate fi controlată iar dacă el roșește în jurul tău cu siguranță te place.

3.       Contactul vizual

Acest semn este putin instabil, dar cu siguranță se merită să îi acorzi atenție. Contactul vizual este important în timpul comunicării și avem nevoie de el pentru a sustine o conversație, a ne întări cuvintele și trebuie să îl utilizăm cât de des putem. Dacă stabilește un contact vizual cu tine mai mult decât cu altă persoană înseamnă că te place.

4.       Te imită

Câteodată bărbații imită femeile fară ca acestea să își dea seama, iar acesta este un alt semn important că te place. Este o acțiune naturală să imiți pe cei pe care îi iubești, iar în cazul flirtului cel mai clasic exemplu este cel în care el râde dacă tu râzi de ceva.

5.       Mâinile în șolduri

Dacă își pune mâinile în șolduri sau îți bagă degetele mari în buzunarele pantalonilor, ar putea fi interesat de tine. În acest mod, încearcă și îți arate că pur și simplu este macho. Personal, nu-mi plac băieții care folosesc astfel de metode ca să flirteze cu fetele, dar rămâne un semn important că flirtează cu tine.

6.       O atingere nevinovată de flirt

Dacă te atinge accidental, e un semn că te place. Înseamnă că încearcă să îți atragă atenția. Îți place tipul? Dacă da, flirtează la rândul tău! Multe fete ignoră acest semn important, deși nu ar trebui să o facă.

7.    Modul în care întoarce capul

Dacă întoarce capul spre tine, înseamnă că te place și ascultă cu atenție fiecare cuvânt pe care îl spui. E incredibil de frumos sentimentul că un bărbat te ascultă. E un sentiment pe care îl apreciez, chiar dacă nu-mi place bărbatul respectiv.

8. Pupile dilatate

De multe ori ochii ne dau de gol. Atunci când suntem atrași de cineva, pupilele noastre se dilată și devin mult mai mari. Atunci când nu ne place de cineva, pupilele noastre se contractă. Atunci când observi că ochii unui tip se dilată, este un semn clar că te adoră și este foarte interesat de tine.

9.    Sprâncene ridicate

Tipul de care îți place poate încerca să își ascundă privirea în preajma ta, ca să nu observe că te place la rândul lui. Dar sprâncenele îl vor da de gol. Dacă ochii săi nu-și schimbă poziția iar spâncenele sunt mereu ridicate în timp ce îți vorbește, este clar un semn că flirtează cu tine.

10. Agitație

Ești agitată când ești în preajma unui tip care îți place? Sunt sigură că da și asta e în regulă. Ești doar nervoasă într-un mod pozitiv. Este vorba de faptul că nu știi daca lui îi place sau nu de tine. Dacă îl vezi și pe el agitat înseamnă că e interesat de tine și e puțin nervos pentru că vrea să înceapă o relație cu tine.

Eliza Nicola

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here