Aici e o listă care te va ajută să îți dai seama dacă femeia cu care o faci nu este cumva o damă de companie. Dacă și tu cunoști fete care se încadrează în caracteristicile de pe lista, ai grijă:

1. Nu are un job, dar cu toate astea se duce în Miami, New York, Los Angeles, Las Vegas, Dubai și în alte locuri exotice de mai multe ori pe an. Nu știi niciodată care e motivul real pentru care face aceste excursii, scrie kingofnightclubs.

2. Are o mulțime de haine scumpe, de firmă, care au costat o avere. Dacă te întrebi cum a putut să le cumpere îți dăm noi o sugestie: nu a plătit ea pentru ele.

3. E văzută călătorind mereu cu altcineva.

4. Lumea o vede pe lângă cluburile de noapte sau cazinouri, singură sau cu altă fată. Nu pare să aibă o destinație anume, dar e foarte atentă în jur.

5. Apare în fiecare seară cu câte un alt tip sau cuplu când iese în oraș.

6. Are mereu ”prieteni” care vin în oraș și cu care trebuie neapărat să se vadă la un cazino.

7. Are cărți de vizită cu numele, poza, numărul de telefon și emailul, dar nu apare niciunde locul de muncă sau ce face ea mai exact.

8. Are o listă cu emailuri ale persoanelor pe care le contactează pentru rezervări.

9. Are în geantă mereu o pereche de lenjerie intimă, prezervative și lubrifiant.

10. Apare în cluburi singură și nu dă deloc impresie că se simte bine. E concentrată la ce se întâmplă în jur și se uită mai degrabă după clienți. Când dispare, nimeni nu are habar unde sau cu cine e.

11. Nu se trezește niciodată mai repede de ora 15, dar nimeni nu știe unde a fost sau ce a făcut în noapte precedentă.

12. Ea te abordează, intră în vorbă și te întrebă de unde ești. Dacă îi spui că nu ești din oraș te va întreba cum îți câștigi existența.

 

 

Distribuie:15030

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here