Regretele fac parte din viața noastră, dar am putea să le evităm, dacă am îndrăzni mai mult. Ne-am gândi să îți spunem cinci lucruri pe care ai să regreți că nu le-ai făcut până la 30 de ani.

 

Nu ai strâns bani

La 20 de ani, ai impresia că ai toată viața înainte și ai tendința de a cheltui cu ușurință banii pe care îi ai. După 30 de ani, însă, s-ar putea să ai nevoie de mai mulți bani și vei regreta că nu ai pus bani deoparte.

Nu ai călătorit destul

Cele mai multe persoane trecute de 30 de ani regretă că nu au călătorit mai mult pânp la acea vârstă. În momentul în care ai un credit și copii, îți este tot mai greu să pleci în vacanțe. Profită cât ești tânăr și mergi să descoperi lumea!

Nu ai dus o viață activă!

Experiența te va ajuta să îți faci cele mai prețioase amintiri. Ieși cât poți de des din casă și mergi în locuri noi, cunoaște oameni și bucură-te de viață. Nu vei fi tânăr veșnic!

Nu ți-ai petrecut timpul cu părinții tăi

Mulți oameni care trec de 30 de ani ajung să regrete faptul că nu au stat mai mult cu părinții lor. Pe măsură ce trec anii, lor le va fi tot mai greu să facă lucruri simple împreună cu tine, precum să se plimbe sau chiar să aibă o conversație interesantă.

Ai pus munca pe primul plan

Un lucru pe care îl vei regreta cu siguranță odată ce treci de 30 de ani va fi faptul că ți-ai pus munca pe primul plan. Ai renunțat la prieteni, la ieșiri, la excursii, la timp liber, iar aceste momente nu se vor mai întoarce. Pune-te întotdeauna pe tine pe primul plan, iar restul vor veni de la sine.

Vizualizari:
3
Abonare
Distribuie:0010

1 COMMENT

  1. Asta cu strânsul banilor și cu călătoritul se cam bat în cap în cap. Nu prea ai cum să strângi bani pe care ai vrea să-i cheltui după 30 de ani. Însă și eu suțin că e musai să călătorești până la 30 de ani. E ok să socializezi cu cât mai multă lume, să ieși în oraș pe cât poți de mult. După ce vine un copil, gata cu ieșitul în oraș. Cel puțin cu cel spontan. După ce vine un copil îți programezi ieșirea cu săptămâni înainte și chiar cu 5 minute înainte n-ai să știi sigur dacă ajungi sau nu să ieși pe ușă. Deci da, cutreierați lumea, pierdeți nopțile! :)))) Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here