Un bărbat manierat cucereşte o femeie şi reuşeşte să o impresioneze iremediabil. Tipii macho şi ”tupeiști” sunt puși cu elegantă la pământ de bărbații care încă mai știu să fie gentlemeni.

Deși este o caracteristică pe cale de dispariție, există câteva semne care îți pot spune că ai un bărbat pe cinste lângă tine.

  1. Nu îți spune că ești ”bună” sau ”sexy”

Îi lipsesc categoric acești doi termeni din vocabular. Din punctul lui de vedere poți să fii frumoasă, încântătoare, amuzantă, inteligentă, dar nu ”bună”. Bună-i mâncarea, pentru alții berea, dar nu o femeie. În aceeași categorie intră și apelativul ”sexy”.

  1. Nu uită să fie respectuos cu familia ta

Poate e adevărat că soacra e o poamă acră, dar el nu va face niciodată nimic ca să înrăutățească situația. Știe cum să se poarte și cum să vorbească în faţa părinților tăi. Înțelege importanța unui buchet de flori de ziua mamei tale, sau a unui simplu telefon de ”La mulți ani”.

  1. Nu se dă mare în fața prietenilor lui

Mulți bărbați au tendința ca în fața prietenilor să pară macho și să se poarte altfel cu iubitele lor. El nu e așa. Chiar dacă e cu prietenii lui nu va face glume nesărate pe seama ta sau a unei experienţe intime. Va fi așa cum îl știi tu, aceeași persoană fără să fie misogin, doar pentru  a vedea prietenii lui că nu e ”sub papuc”.

  1. Nu uită de gesturile mici

Îți spune bună dimineața, îți deschide ușa la mașină sau de la casă, chiar și atunci când nu îl vede nimeni. E un reflex, ține de bunul simț, iar el nu face aceste gesturi doar ca să îl vadă lumea.

  1. Își caută o femeie cu aceleaşi trăsături

Niciodată nu o să vezi genul de bărbat prezentat mai sus cu o pițipoancă răsfăţată ori cu o ”mâncătoare de semințe”. Caută să aibă lângă el o femeie simplă, pe care să merite să o respecte. Altfel, e ca și cum ai cere unui măr să facă pere.

PS. Nu trebuie să fie și un gentleman în pat

De fapt, e indicat să nu fie. Altfel, totul ar deveni plictisitor. Cum ar fi să-ți spună: ”Iubito, dacă nu te deranjează vrei să schimbăm poziția”?

 

Mădălina Mihăilescu 

Distribuie:307000

1 COMMENT

  1. Mesaj pentru P.S.: Cu alte cuvinte vreti si cu “dansa” in fund si cu sufletul in Rai….Bafta la cautat fetele….=)))))))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here