Spray-ul care pretinde să omoare Ebola: chimic non-toxic ne poate scapa de virusul mortal, fără a deteriora corpul, spune compania britanică

  • Fiind non-toxic DuoMax poate poate acoperi o zonă mai largă
  • Compania spune că acest produs nu distruge tenul ca alte chimicale
  • Se spune că produsul distruge ADN-ul şi ARN-ul care nu permite agentului patogen să reproducă şi să se reproducă. De asemenea reduce riscul de contaminare.
  • Experţii spun că produsul va funcţiona, dar aşa o vor face şi alţi dezinfectanţi

O firmă britanică afirmă că este singura care a creat un spray chimic care omoară într-un mod sigur virusul Ebola. Directorul firmei DuoMax spune că acesta este singurul produs din lume care omoară virusul fără să distrugă pielea omului şi fără să aibă efecte negative asupra corpului. Deoarece nu este toxic este folosit pe spaţii mari pentru că nu irită pielea şi nici ochii ca alte produse. Spray-ul opreşte virusul să se răspândească. Este folosit atât pentru a dezinfecta cât şi pentru a opri virusul Ebola să se răspândească, este deja folosit în Aeroportul Heathrow.

Brian Baker, fondatorul lui DuoMax spune că momentan este în discuţii cu oficialii internaţionali să găsească soluţii care să stopeze această luptă globală.  ͈ O să mai vorbim cu alte firme din America să vedem cine mai doreşte licenţa produsului. Am vorbit deja cu cei din Africa şi suntem foarte fericiţi să trimitem produsul acolo.”, declară  Brian Baker.

Ebola se răspândeşte prin contact direct cu fluidele corporale sau cu voma de la cineva infectat ceea ce înseamnă că orice lichid lăsat pe o suprafaţă ar putea duce la infecţii. Este devastator mai ales că în 70% dintre cazuri rezultatul este moartea, mai ales că 4.500 de oameni au murit deja.

Un alt om de ştiinţă care nu a dorit sa îi fie făcut public numele a declarat că   ͈O serie de alţi dezinfectanţi s-au dovedit a fi eficienţi împotriva virusului- cuprind apă, săpun şi înălbitor.

“Este suficient să spun că nu mă îndoiesc că produsul va funcționa, dar e nevoie să adaug că mesajul principal este că orice dezinfectant are o oarecare putere de a lupta împotriva virusului.” Virusul Ebola nu este deosebit de rezistent în natură, de fapt lumina soarelui este cea care de fapt o să îl omoare rapid.

Carla-Cristiana Lunguţi

 

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here