ACCIDENT AVIATIC în Târgu Mureş. Aparatul de zbor a ars în întregime

Home > ACCIDENT AVIATIC în Târgu Mureş. Aparatul de zbor a ars în întregime

Un avion ultrauşor s-a prăbuşit, marţi, în incinta aerodromului din Târgu Mureş, iar pilotul, care era singur la bord, a reuşit să iasă din aparat înaintea izbucnirii unui incendiu, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Un avion ultrauşor s-a prăbuşit, marţîn incinta aerodromului din Târgu Mureş, iar pilotul, care era singur la bord, a reuşit să iasă din aparat înaintea izbucnirii unui incendiu, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Andree Pop, purtător IPJ Mureş a spus că în urma evenimentelor nu au fost înregistrate victime, iar pilotul, în vârstă de 56 de ani din Oradea a reuşit să iasă singur din cabină.

“Funcţiile vitale stabile. Momentan este sub supraveghere la camera de reanimare”, a spus Ioan Ivanici, medic Serviciul de Ambulanţă.

“Avionul s-a prăbuşit într-o zonă verde, impactul fiind urmat de un incendiu, care a fost lichidat în scurt timp. Avionul a ars aproape în întregime”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Mihai Gagyi, scrie Mediafax.

 

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here