McDONALD’S a schimbat meniul! Vezi aici ce poţi comanda

Home > McDONALD’S a schimbat meniul! Vezi aici ce poţi comanda

Campania din luna decembrie a lanţului de restaurante McDonald’s aduce la vânzare două sendvişuri mari, cu vită şi pui, şi o plăcintă, la desert.

Începând cu 1 decembrie, lanţul de restaurante McDonald’s Romania are la vânzare trei produse noi reunite sub campania American Legends. Primul produs poartă numele Arizona Beef, are în componenţă chiflă mare, 2 felii de carne de vită grill, sos maioneză, sos grill, ceapă fresh, castraveţi muraţi şi 2 felii de branză Cedar. Preţul acestui sendviş este de 12,5 lei, potrivit economica.net.

Al doilea produs din campanie poartă numele Nevada Chicken, este compus dintr-o chiflă mare de tip Tasty, o felie de carne de pui prăjită în ulei, sos muştar cu miere, amestec de salată de tip Tasty, felii de roşie şi o felie de brânză Monterey Jack.
Şi acest sandviş costă 12,5 lei.

Cel de-al treilea produs din campanie este plăcinta Glory cu o umplutură de vanilie şi mix de fructe. Preţul acesteia este de 5,5 lei.

Campania American Legends la McDonald’s se va derula pe toată durata lunii decembrie. Dacă va fi încununată cu succes, conducerea lanţului de restaurante ar putea decide ca unele produse să devină o prezentă permanentă în meniu cum s-a întâmplat în cazul McPorc şi McMici.
De obicei, lanţul de restaurante are câte o campanie în fiecare lună din an.

McDonald’s are 64 de restaurante în ţara noastră, dintre care jumătate sunt drive-through. Costurile de deschidere a unui restaurant pot ajunge şi la patru milioane de euro. Unităţile cu cele mai mari vânzări din ţară sunt McDonald’s Dristor şi McDonald’s Unirii, ambele cu vânzări de circa 5 milioane de euro anual, ambele din Bucureşti.

 

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here