Update: Doi parasutisti au murit, al treilea este in stare critica.

Duminica dimineata, la aerodromul Clinceni, trei parasutisti au fost implicati într-un accident in timpul unui salt. Cei trei s-au agatat si ciocnit în zbor.

Unul dintre ei a murit, iar ceilalti doi sunt in stare grava. Parasutistul care a murit este un barbat in varsta de 40 de ani, celalat barbat, in varsta de aproximativ 30 de ani, este intubat si a fost transportat la spital. A treia persoana ranita care a sarit cu parasuta este o femeie,  este constienta, fiind transportata la spital.

„Pana acum informatiile pe care le avem sunt despre trei parasutisti care au cazut. Am inteles ca s-au incurcat parasutele in timpul saltului. (…) Nu am avut astfel de situatii (…), asa cum e asta nu am avut”, a declarat dr. Raed Arafat, citat de aktual24.ro.

„Unul a fost gasit in stop cardiac, s-a incercat resuscitarea lui, dar fara reusita. Ceilalti doi se afla in stare grava, unul in stare critica, chiar am inteles in stop cardiac si el si este sub manevra de resuscitare la acest moment. Asteptam ca echipele care sunt la fata locului sa-i transfere la spital. Au fost trimise imediat un elicopter SMURD, de la SMURD Bucuresti, si echipe terestre la fata locului”, a spus dr. Raed Arafat.

Echipajele SMURD se afla la fata locului.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here