Cervixul este partea inferioara a uterului. In momentul in care femeile se pot relaxa indeajuns de mult in timpul sexului, pot experimenta cel mai puternic tip de orgasm.

Orgasmul clitoridian se manifesta prin contractii pelviene si senzatia ca acestea coboara. Orgasmul cervical iti ofera senzatii de placere in tot corpul. Acesta se manifesta prin vibratii si dureaza mult mai mult decat orgasmul clitoridian.
Stimularea cervixului poate duce la senzatii intense iar efectele acestuia pot sa dureze ore intregi.
Cea mai buna metoda prin care poti obtine acest tip de orgasm este penetrarea vaginala.
Multe femei se feresc de penetrarea  adanca pentru ca  la inceput poate fi dureroasa. Expertii spun ca cel mai bine este sa pui in aplicare inainte mai multe pozitii care sa te pregateasca apoi pentru penetrarea adanca.  Penisul ajunge pana in capatul vaginului, atinge cervixul si creeaza pulsatii in tot vaginul.
Penetrarea trebuie sa aiba loc usor la inceput, cu miscari lente pentru a te putea relaxa.
Pentru a putea obtine orgasm cervical expertii in sex recomanda practicarea exercitiilor Kegel.
Daca nu reusesti sa obtii orgasmul de prima data, nu te descuraja. Este nevoie de exercitiu pentru ca zona sa se obisnuiasca cu stimularea.
Sursa  www.cosmopolitan.com

Orgasmul clitoridian se manifesta prin contractii pelviene si senzatia ca acestea coboara. Orgasmul cervical iti ofera senzatii de placere in tot corpul. Acesta se manifesta prin vibratii sidureaza mult mai mult decat orgasmul clitoridian.

Stimularea cervixului poate duce la senzatii intense iar efectele acestuia pot sa dureze ore intregi. Cea mai buna metoda prin care poti obtine acest tip de orgasm este penetrarea vaginala. Multe femei se feresc de penetrarea  adanca pentru ca  la inceput poate fi dureroasa.

Expertii spun ca cel mai bine este sa pui in aplicare inainte mai multe pozitii care sa te pregateasca apoi pentru penetrarea adanca.  Penisul ajunge pana in capatul vaginului, atinge cervixul si creeaza pulsatii in tot vaginul.

Penetrarea trebuie sa aiba loc usor la inceput, cu miscari lente pentru a te putea relaxa. Daca nu reusesti sa obtii orgasmul de prima data, nu te descuraja. Este nevoie de exercitiu pentru ca zona sa se obisnuiasca cu stimularea.

Distribuie:105000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here