Simona Halep a câștigat trei turnee în 2015 și a jucat semifinala la Miami, acolo unde a fost învinsă de lidera WTA, Serena Williams. În spatele acestor succese, stă o echipă tehnică foarte bună din care fac parte nume mari precum Virginia Ruzici și Victor Ioniţă.

Fanii Simonei nu știu, însă că românca mai are un antrenor în persoana lui Darren Cahill. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici.

“Simona are un echilibru extraordinar cu Victor Ioniţă, dar şi cu Darren Cahill, cu care a lucrat pe perioada turneelor de la Indian Wells şi Miami. Cahill, nu mai e nevoie s-o spun, a fost antrenorul lui Lleyton Hewitt, al lui Andre Agassi şi al altor jucători buni, iar acum face parte din echipa Adidas”, a declarat Ruzici.

“Am asistat la antrenamentele de la Miami şi m-a impresionat maniera lui de a lucra. Este un antrenor extraordinar şi sper ca Simona să beneficieze în continuare de ajutorul lui. Va fi la Madrid şi la Roma şi se va pregăti cu el timp de o săptămână înainte de Roland Garros şi de Wimbledon. De asemenea, pe durata turneului de la Cincinnati şi înainte de US Open”, a mai spus campioana de la Roland Garros 1978.

Vizualizari:
444
Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here