O eroare a unui medic ginecolog i-a spulberat actriţei Mihaela Mihuţ, stabilită în America, visul de a deveni mamă. Banii nu ar mai putea-o consola, însă artista vrea ca doctoriţa care i-a greşit diagnosticul să plătească pentru răul pe care i l-a făcut, aşa că a dat-o în judecată şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Patru luni şi un lung şir de bâjbâieli au adus-o pe actriţa Mihaela Mihuţ, în 2012, în pragul disperării. În august, românca, pe atunci în vârstă de 41 de ani, a suferit o hemoragie vaginală severă şi, cu dureri insuportabile, a mers la cabinetul ginecologului Neena Agarwala.

Doctoriţa i-a spus că are mai multe chisturi ovariene, recomandându- i histerectomie. Mihaela nici nu a vrut să audă de aşa ceva, dar a acceptat totuşi să i se înlăture chisturile prin operaţie, la sugestia aceluiaşi medic. Intervenţia a fost fără efect însă, întrucât stările de rău ale femeii au persistat. Cum nu-şi revenea, în octombrie, a bătut din nou la uşa cabinetului. De data aceasta, Agarwala s-a gândit să-i facă un test de sarcină, care a ieşit pozitiv.

Mai mult pe Libertatea.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here