După ce la sfârşitul săptamânii trecute Dumitru Dragomir a lansat anumite acuzaţii grave la adresa investitorului de la FC Botoşani despre cum a promovat echipa sa, azi fostul preşedinte al Ligii 1 a fost făcut praf de omul cu banii de la Botoşani.

“Dacă ar fi să-l judecăm pe acest domn Dragomir am spune să-l iertăm că nu ştie ce vorbeşte. Dar el face nişte acuze grave. Dacă s-au făcut lucruri din astea şi el ştia înseamnă că a baut ceva votcă şi elEl este un personaj mort în fotbalul românesc. Noi am promovat pe merit. Dacă eu sînt cel profund incorect ar trebui să detalieze.

Dar cînd un nebun aruncă o piatră undeva şi ceilalţi se grăbesc…. Eu am zis de atîţia ani ca Dragomir nu mai are ce căuta la Ligă, pe vremea cînd era puternic, nu acum cînd vorbeşte ca un păduche pe fundul borcanului. Acum nu-l mai ascultă nimeni. Cred că e supărat că nu mai este la Ligă”, a spus Iftime.

Avem aici şi declaraţia făcută de Dragomir care l-a supărat pe Iftime:

“La Botoşani sînt oameni care nu au fost chiar aşa corecţi faţă de fotbal. În ceea ce mă priveşte pe mine, într-o bună zi o să scriu cam cu ce ajutor din partea Federaţiei au promovat ei, ce băuturi au cărat”.

Marius Ghencea

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here