Doctorii David Buss si Cindy Meston au scris o carte care se numeste “Why Women Have Sex”, in care discuta despre marimea penisului si satisfactia sexuala.

Marimea medie a unui penis in erectie variaza intre 12 si 15 centimetri. Marimea medie a unui penis in stare flasca variaza intre 7 si 10 centimetri. Contrar credintei populare, marimea penisului nu este direct relationata cu inaltimea.

Atunci cand lumea vorbeste despre marimea penisului, se refera, in general, la lungime. Insa, conform unui studiu, grosimea este mai importanta in determinarea potentialului in pat.

Psihologul Russel Eisenman si colegii sai de la Universitatea Texas din Edinburg, au intrebat 50 de femei active din punct de vedere sexual ce conteaza cel mai mult in pat: lungimea sau grosimea.

45 din cele 50 de femei au raspuns ca grosimea este mai importanta. Un penis mai gros ar putea oferi o stimulare mai mare a clitorisului si o stimulare mai buna a portiunii exterioare a vaginului.

Daca unei femei ii place stimularea cervixului in timpul sexului, marimea poate conta. Este nevoie de un penis de 15 centimetri ca sa poata ajunge acolo.

Cercetatorii au concluzionat ca marimea unui penis nu poate avea niciun efect fizic asupra satisfactiei sexuale a unei femei.

loading…

Abonare
Distribuie:0010

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here