Cei de la Samsung pregatesc un nou gadget care nu va fi conectat la tableta sau smartphone.

Samsung a inceput sa lucreze la un ceas inteligent capabil sa faca ‘standalone voice calls’. Adica sa nu mai fie folosit un alt gadget pentru conversatii. Cei de la CS Monitor scriu ca urmatorul ceas, ce va fi disponibil initial doar in Coreea, va fi echipa cu card SIM, precum un telefon traditional. Acest card va permite posesorului sa dea telefoane fara sa fie nevoie de o sincronizare cu o tableta sau un smartphone, cum e acum la Galaxy Gear sau Galaxy Gear 2.

Anuntul a fost facut de cei de la Korea Herald – cei de la Samsung nu au comentat inca informatia. Anul trecut, cand Samsung a lansat primul ceas Galaxy Gear, au aparut foarte multe critici in ceea ce priveste acest aspect, ceasul putand fi folosit la capacitate maxima doar in combinatie cu alte device-uri.

Vorbind tot despre gadgeturile celor de la Samsung, acestia au lansat un nou sistem de operare pentru Galaxy Gear 2, lansat in februarie. The Gear 2 va folosi Tizen, un sistem de operare bazat pe Linux, diferenta importanta fata de originalul Galaxy Gear, care folosea Android OS.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here